tiistai 3. syyskuuta 2019

Tavoitteena vaatekaappi yhdellä silmäyksellä - no ehkä kahdella


Vaatekaapistani on kesän aikana hävinnyt ehkä kolmannes vaatteita - paitoja, farkkuja ja mekkoja. Värikartalla suunta näyttää tällä hetkellä siltä, että värikkäät saa lähteä (lukuunottamatta paria punaista =)) ja luonnonläheisen väriset jäädä. Poistoon on lähtenyt myös melkein kaikki ne inasen liian pienet tai suuret.

Voiko sitä tavoitteeksi sanoa, että tahtoisin nähdä vaatteeni yhdellä vilkaisulla tai ehkä kahdella. Että tulisi enemmän käytettyä niitä jokaista, jonka löytämisestä olen erityisesti ilahtunut. Että tulisi enemmän yhdisteltyä juttuja. Että osaset toimisivat erilaisina komboina. Että kaapista ei löytyisi niin monta kertaa yllätyksiä - siis onko mulla tällainenkin ja näin ihana!

Olen myös hankintoja tehdessäni, jos mahdollista, niin vieläkin kriittisempi. Vain harvat ja valitut tarttuvat enää mukaani kirppareilta.

 

Kukonaskelkuvioinen jakku on Lindex collection for woman eli jo varmaankin vaate yli parinkymmenen vuoden takaa. Lyhyet jakut on siitä mulle ongelmallisia, että en osaa käyttää niitä housujen kanssa tai että sitten paidan pitää ainakin olla pitkä, joka taas johtuu siitä että vain harvat housut istuu mulle.

Mutta hameiden ja mekkojen kanssa jakut on kivoja käyttää. Tämä jakku on neulosta, joten se käy neuletakin korvikkeesta.

Jakkuihminen en oikein vieläkään osaa olla siinä perinteisessä mielessä, mutta neulosjakut ja erilaiset pidemmät liehukkeet on mukavia. Ehkä se avainsana on sitten rentous.


-----

blazer / Lindex collection for women / second hand
shirt / Nanso / second hand
denim skirt / finnish vintage
shoes / old


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti