perjantai 16. elokuuta 2019

Tiukoissa hihoissa takki auki palellen - bikertakin ongelmat


Kertokaa ny, ootteko löytänyt bikertakin itsellenne sillee, että ootte olleet tyytyväisiä heti kerrasta takin istuvuuteen?

Tämä on mun bikertakki nro kolme tai kolme ja puoli, jos lasketaan yksi mokkainen sellainen tosi lyhytselkäinen malli. Sain takin kaverini "pussista" siis tuosta sukulaispiireissäni lanseeratusta satunnaista materiaalia olevasta kantovälineestä, joka usein sisältää itsellä/perheellä käyttämättä tai pieniksi jääneitä vaatteita ja ennustaisin, että tulevaisuudessa enenevässä määrin myös esineitä.

Pussin aukaistessani olin kyllä hämilläni ja niin iloinen yhtä aikaa. Miten kaverini voikaan luopua jostain näin hienosta takista ja ihan iliman.
Mutta niihin istuvuusongelmiin bikerin kanssa.

Ykköseksi nostaisin takkien hihat, jotka on järjestään mulle liian kapeita siis, että kyllä sinne takin alle jonkun ohuen paidan saa, mutta mä haluan mahduttaa sinne myös neuleen tai hupparin tms. lämmintä, ilman että ahistaa ja ilman tunnetta kuin hihoihin olisi lykätty heinäseipäät.

Toisena takin pituus eli se jää usein mulle liian lyhyeksi. Sanoisin, että takin pituuden pitää kohdata normaalikorkeuisten housujen vyötärö, jos jää lyhyemmäksi, niin ei kiva.

Hartialinjan kanssa olen myös ollut ongelmissa tai oikeastaan sen aiheuttaa takkiin usein kuuluvat olkapoletit vai miksi niitä kutsuu. Itse en tykkää, miten ne tekee hartioistani kuin ladonovet, etenkin kun olen vartalomallia I.

Neljänneksi vyötärönympärys. Jos takki istuu hartioista ja on muuten kiva, en saa vetskaria kiinni tai saan, mutta takin vyötärö nousee melkein jonnekin korviin ja näytän kuin neljännellä kuulla raskaanaolevalta. No okei, en ihan, mutta ymmärätte pointin.

Mutta jos asiaa miettii katukuvassa, niin montako kertaa ootte nähneet ihan kellään bikertakkia kiinni tai että takin alla olisi ollut muuta kuin ohut paita, että ehkä mä nyt vaan en kertakaikkiaan sovi katukuvaan ja olen liian järkevä.Mutta hei, nyt mulla on biker, jossa kaikki on kohillaan! Kiitos Heli.


---------

biker / Asos / handmedown from my friend
sweater / Holmström Second Hand
jeans / Cheap Monday / Red Cross Charity Shop
hat / Fredrikson / thrifted
shoes / Pomar
 

4 kommenttia:

 1. Hieno! Ja juttusi niin hersyvän hauskalla tavalla kirjoitettu:)

  VastaaPoista
 2. Niinkuin instan puolella jo ränttäsin, niin mulla on ihan samat kokemukset biker-takkien istuvuudesta. Ja just toi, että jos laittaa vetskarin kiinni, niin takki nousee oudosti rintamuksen kohdalta ja menee tosi epämukavaksi pelleilyksi koko homma. Ja hihat ei vain istu mitenkään. En tiedä minkälaisille naruille ne hihat on tehty, koska mulla ei ole edes habaa ja silti hihat kinnaa! Ihmeellinen vaatekappale! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kummia! Pitäisi ehkä mennä aikuisten naisten vaatekauppaan etsimään bikeria, löytyisiköhän sieltä sitä väljyyttä ja istuvuutta (ja tähän se emoji, joka näytää pohtivalta).

   Poista