perjantai 2. elokuuta 2019

Nahanluontia


Koskahan olisin viimeksi tehnyt heräteostoksia ja ihan oikeasta kaupasta. En muista. Mutta nyt mulle kävi niin, että lähdin kaupunkiin aikeissa ostaa kesähousut. Ajatuksissani näin jotkut chinos-tyyliset, vaaleansävyiset jopa pastelliset. Että kävelen kirpparin sijaan ihan oikeaan kauppaan ostoksille.

Ekaksi ajattelin käydä Marimekossa ja meninkin sinne. Liikkeessä olikin yllättäen ihan tosi huonosti etsimäni kaltaisia housuja (siis ei ollenkaan). Mutta sitten näin myyjällä nämä ylläni olevat mustat, sovitin ja tykkäsin. Olen vältellyt jo pitkään tekokuituja, joita nämä housut pitkälti on. Mutta toivon, että Marimekon vaate on niin laadukas, että housut tulee kestämään hyvinä vuosia. Plus että myyjä oli tykännyt omasta paristaan ja kehui housuja tosi mukaviksi.

Mistä päästään siihen myyjään, joka oli aivan I-HA-NA ja taitava. Sanoisin, että oli juuri tämän myyjän ansiota, että ostin housut (ja yhden t-paidan..). Hän palveli juuri silloin koko liikettä yksin, hoiti jokaisen asiakkaan, hymyili ja oli kaikille ystävällinen. Sanoisin, että heippa budjetit, kun kohtaan hyvää asiakaspalvelua =)

En nyt siis saanut kevyitä kesähousuja, mutta syksyhän tässä on edessä, joten ehkä tämä meni nyt just hyvin.

Paita / vanhaa Nansoa


Sandaalit oli samalla reissulla tavallaan myös heräteostos. Olisin pärjännyt tämän kesän vielä vanhoilla Eccoillani, mutta koska alessa tuli vastaan tälläiset kivat kruusatut, ostin sandaalit ensi kesääkin jo ajatellen.

Okei, no jos nyt totta puhutaan, niin ehkä tälläinen holtiton ostelu ei ole ihan sattumaa, vaan ehkä taustalla on jonkunlainen halu uudistua. Olen siivonnut paljon vanhaa pois kaapeista, sekä vaatetta että tavaraa. Tehnyt tilaa. Tehnyt tilaa tuoreille ajatuksille, uusille tuulille (ja uusille vaatteille). Luonut nahkaani.


--------

pants / Marimekko Elena
vintage shirt / Nanso
sandals / Imac / Kookenkä (Sale)

2 kommenttia:

 1. Kivannäköiset housut! Ja samaa mieltä asiakaspalvelusta. Hyviä vaatemyyjiä ei kasva puissa, mutta kun sellainen osuu kohdalle, se on ilo. Itse olen kamalan kriittinen asiakas, mutta johtuu varmasti omasta vaatemyyjän kokemuksesta. Osaan ulkoa ne kaikki jargonit, myyntikikat ja lisämyyntimetodit, joten sitä on pakostakin tullut kriittiseksi. :D

  Sama fiilis muuten tuosta nahkojen luomisesta mullakin... tää tapahtuu mulle aina alkusyksystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn niin tosi harvoin kaupassa ostamassa vaatteita ja sitten kun menen olen valmis panostamaan. On käynyt niinkin, että kun mua ei ole nähty kaupassa, olen poistunut ostamatta mitään, vaikka olisin jotain kivaa nähnytkin.

   Marimekon myyjä oli luontevan kiva ja valmis etsimään asiakkaille vaihtoehtoja sekä huomioi jokaisen muutamalla sanasella.

   Housut ovat olleet kyllä hyvä ostos. Sopivasti rennot ja samalla napakan tyylikkäät.

   Poista