torstai 8. elokuuta 2019

Melkein koko asua vanhaa kotimaista


Vielä paljon kesää pukeutumisessa, onneksi. Ehtiihän sitä syksypukeutumista sitten taas usein pitkälle jouluun. Valkoinen jakkuni on ollut hakemassa uutta tulemista vissiin vuoden verran varastossa. Jotenkin kun sen viime syksynä puin pariin otteeseen, jäi molemmista kerroista sellainen blääh, enpä tiedä, olisko jakku sitten kuitenkin jonkun toisen vaate. Mutta täällä vielä, uudelleen kokeilussa. Uskon, että vaate saa jäädä sittenkin.


Saappaat ja laukun ostin Hämeenlinnan Fidasta samalla reissulla, kun olimme katsomassa Metallicaa ja sukuloimassa serkkuni luona. Yritin hokea itselleni Fidalla, että en tarvitse saappaita, en tarvitse saappaita, mutta hävisin itselleni. Kuka nyt oikeasti pystyisi vastustamaan kävelykoroilla varustettuja italialaisia nahkasaappaita, joissa on nahkavuorikin. Ei kukaan. Etenkään kun pari maksoi vain kympin.


Kirppareilta löytämistäni Nanson t-paidoista on ollut tänä kesänä minulle paljon iloa. Taidan omistaa niitä kolme ja just niitä 80-90-lukulaisia malliltaan neliöitä ja lyhyenlaisia. Näissä kuvissa ylläni on pilkullinen, vaaleaan minttuun taittuva.
-------

Paljon muuten vanhaa kotimaista tässä asussa.

Finnish vintage:
jacket / Tuomiss
denim skirt
t-shirt / Nanso
hat / Tella
earrings / Aarikka

boots are Italian and bag don't know where from / both thrifted

4 kommenttia:

 1. Joittenkin vaatteiden kanssa menee joskus yllättävän pitkä aika, ennenkuin ne osaa ottaa oikein omikseen. Sitten on kiva, kun huomaa, että tämähän onkin kiva käytössä.
  Kannattihan nuo saappaat ilman muuta ottaa! Mikä löytö, nahkasaappaat tuolla hinnalla::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo saappaat kyllä upeat. Niihin oli vaihdettu kumiset kantalaputkin. Veikkaan, että ovat hyvin vähän käytetyt, jos ollenkaan.

   Poista