perjantai 3. toukokuuta 2019

Rohkeasti yhdistellen huippumukavaksi kokonaisuudeksi

Tässäpä sitä olisi puettuna ylle kaikkee sitä, mitä vaaterekiltä löytyi puolipitoisena. Sanoisin, että asukokonaisuus oli todella todella mukava. Joustavia materiaaleja ja monta kerrosta pitämään kylmän loitolla.

Kuvat on otettu lähimetsässä, jonka pienelle rinteelle keskipäivän aurinko paistoi mukavasti lämmittäen. Metsän ulkopuolella sää oli ihan jotain muuta, kylmää pohjoista tuulta.Kengät Pomar / villasukat Bertta-mumman kutomat / sukat Lindex? / loput muiden vanhoja vaatteita


Velourtakin sain ystävältäni Heliltä. Se on ollut käytössä nyt ihan päivittäin. Aluksi vähän epäilin, löytääkö se ikinä paikkaansa pukeutumisessani, mutta se onkin osoittautunut ihan huipuksi.

Olen rohkeasti heittänyt sen pariksi mekoille ja hameille. Farkkujen kanssakin se on ihan yliveto, kun alle heittää jonkun simppelin t-paidan tai topin.

Se mikä takissa vähän häiritsee on se, että se on nurjalta puolelta valkoinen eli tuo kaikki tumma väri lienee siis painettu valkoiselle velourille (voiko näin olla?). Mutta siis jos esimerkiksi haluaa kääntää hihoja, näyttää se vähän epätyylikkäältä tai ainakin itseäni asia häiritsee.


-------

Katsoin tuossa dokumentin Lady Gagasta. En ole Gagaa tuntenut kuin näyttävistä gaala-asuistaan. Musiikki on jäänyt vähän taustalle, enkä ehkä ole erityisesti pitänyt siitä discopopista, millä hän uransa aloitti. Mutta tämä pari vuotta sitten julkaistu levy Joanne sen sijaan säväyttää. Levyllä on pari ihan timanttibiisiä, kuten tämä Joanne. Ja tuo hänen lauluääni saa kyllä mulla karvat pystyyn ja kylmänväreitä kulkemaan selkäpiitä.


6 kommenttia:

 1. Onpa kiva asu! Tykkään kaikista eniten tällaisista asuista, joita huokuu tietynlainen huolettomuus. Ettei ole liikaa mietitty, että mikä nyt sopii yhteen ja sopiihan varmasti. Ja aah, toi leopardihame on ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Avainsana varmaankin on juuri tuo huolettomuus mielentilana, että tähän pystyy tai ainakin mulla.

   Meillä on eteisessä iso peililiukuovikaappi ja jo hetken ollut sellainen fiilis, että haluaisin eroon niistä peileistä (en kyllä tule pääsemään, koska olisi kallis investointi). Peilaan ihan liikaa pukeutumistani. Toisaalta taas, onko se peili tai peilittömyys sitten kuitenkaan se asia, vaan palatakseni tuonne vastaukseni alkuun se huoleton mieli, jolloin pystyy kulkea peilin ohi liikaa itseään arvostelematta...

   Leopardihame on ollut nyt kovassa käytössä ja monenlaisen yläosan ja kengän kanssa. Taas yksi vaate, joka on ollut merkattuna "lähteväksi" jo siis todella pitkään, mutta näköjään alitajunnassa nähnyt vaatteen potentiaalin jonain päivänä.

   Poista
 2. Ennen pidin kaiken yhdistelemistä kauheana, mutta nykyään inspiroidun siitä. Itse taidan olla vähän turhan ujo ja arkinen villeihin yhdistelmiin, mutta seuraan monia, jotka ovat rohkeita. Eilen yhdistin leveälahkeiset housut, puoleen sääreen ulottuvan mekon ja ison huivin, ja se oli ihanaa!

  Tuosta velourjakusta tulee mieleen Riikka Juvosen kuvitukset. Ihana.
  shhhhh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan tosi hyvältä leveälahkeiset housut pitkä mekko ja iso huivi. Mulla on yhdet 70-luvun farkut, jotka on jäänyt tosi vähälle käytölle ja niiden kanssa voisin muutes koittaa vaikka tuota aiemmassa postauksessa käyttämääni hippimekkoa ja huivia. Kiitos ideasta.

   Poista
 3. Ihana kuva tuo, jossa istut metsässä! Tykkään tästä asustasi, vaikka siinä on monenlaista yhdistettynä; vaan siitäpä sen viehättävyys juuri mielestäni tuleekin. Sanoisin sen olevan oikein hyvänmielen asu. Ja sitten tuo metsä kuvauspaikkana on aina niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitäpä tuo asu oli: hyvää ja rentoa mieltä.

   Poista