perjantai 17. toukokuuta 2019

Kuka oli Kurt Kellermann osa 2Kun edellisen ja sen ensimmäisen kerran löysin kirpputorilta Kurt Kellermannia olin kerrasta myyty. Kirjoitin aiheesta blogiini maaliskuun lopulla KLIK. Ei mennyt kauan, kun selaillessani SPR:n kirppiksen hamerekkiä, pilkisti kaiken sen mustan seasta joku houkutteleva kuosi. Tartuin vaatteeseen ja kiskoin esiin upean grafiikantöiden kaltaisin printein koristellun hameen.

Jep, olin taas myyty. Olen ollut aika monta kertaa myyty tänä keväänä =)


Kokokin osoittautui omakseni. Hameessa on edessä napitus ja sivuilla taskut. Laskokset edessä ja takana tuovat hameeseen mukavaa muhevuutta.


Ja kuten otsikko antaa osviittaa, olemme jälleen Kellermannin äärellä.Mutta kuka ihmeessä oli Kurt Kellermann? Missä ja koska hän vaikutti?

Niin Mua verkkokaupan sivulta samaista merkkiä olevan tuotteen kohdalta löytyy, että Kellermannia olisi valmistettu Suomessa.


------

sweater / MEXX / Holmström Second Hand
hat / Fredrikson / Holmström Second Hand
skirt / Kellermann of Scandinavia / Red Cross Charity Shop
home made legwarmers / Red Cross Charity Shop
shoes / Vagabond (old)


2 kommenttia:

  1. Ihastuttavat kuvat! Mielestäni tuo hattu vielä täydentää tämän kivan, rennon tyylin. Ja neulepaita on just kiva pari tuolle hameelle. Tässä on sitä jotain. Tykkäisin itsellänikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Neule on löytö omasta kirppispussista. Se on vähän hankalan pituinen - ei tarpeeksi pitkä, mutta ei tarpeeksi lyhytkään =) Tämä oli nyt eka kerta, kun koin se olevan mitaltaan sopiva. Olen ostanut neuleen jo joitakin vuosia sitten, mutta en tiedä olenko käyttänyt kertaakaan..

      Poista