keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Pantterihame ja Ville Valo - Jatkoon vai ei jatkoon?


Meidän koti on silleesti metsän kainalossa, että jo aikaisin keväällä tuulettomana päivänä, auringon ollessa korkeimmillaan, terassillamme voi istuskella paitasillaan. Monesti nauranut sitä, että meillä löytyisi terassilta istumapaikaksi keinu ja penkkejä, mutta lähes poikkeuksetta istumme rappusilla tai levitämme peiton terassin lattialla lepopaikaksi.

Toisinaan haaveilen uusien terassikalusteiden ostamista. Tykkäisin ehkä niistä polyrottinkisista ryhmänä, mutta kun miettii ihan loppuun asti sitä tarvetta, niin turhaa rahanmenoa se taitaisi vain olla ja kalusteet jäisivät käyttämättä, kun kaffi maistuu parhaimmalta rappusella istuen. (Lisäksi en ehkä sitten kuitenkaan halua mitään muoviin viittavaa hankkia.)


Ylläni olevat heartagram-paita ja pantterihame ovat molemmat vaatteita, joista en oikein tiedä, tykkäänkö vai en. Ainakin ne ovat jääneet lähes kokonaan käyttämättä. Ja jos nyt saa tunnustaa tässä, niin en edes ole ikinä erityisesti fanittanut HIM:iä =) Kerran olen kyllä livekeikalla käynyt joskus ehkä 2001 ja olihan se mahtava keikka, mutta äänitteet ovat jääneet tyystin kuuntelematta.

Hame taas. No en tiedä. Joku siinä on, kun ei ylleen tule vedettyä.

Mutta saakoon molemmat vaatekappaleet vielä mahdollisuuden ja teen sitten ratkaisuja. Jääkö vai lähteekö. Paita tosin saattaa vain lähteä kaksi kaapillista oikealla päin, miehen kaappiin.Lumi alkaa olla menneen talven juttuja. Instagramista olen seuraillut, että eteläisessä Suomessa jo kukkii lumikelloja ja leskenlehtiä. Meillä saa vielä hetken odottaa. Maa on tyystin jäässä.

Sen verran olen edistänyt keväthommia, että sain ripustettua yhden linnunpöntön puuhun ja istutin kurkunsiemeniä. Tomaatit ovat hujahtaneet jo reilun viiden sentin pituisiksi. Esikasvattaa aion myös tsinniaa, jota en ole aiemmin kokeillut. Vanhempieni luona talvisäilössä olevat daaliat taas saavat vielä odottaa ehkä kuukauden, että nostan ne valoon.P.S. Vaikka onhan tuo Villen ääni nyt vaan aika ihana. Ehkä alan fanittaa nyt pari vuosikymmentä myöhemmin.
4 kommenttia:

 1. Pantterihame jatkoon, ehdottomasti, se on huippuhieno! Ja jos et käytä, niin mulle! Av yv jono ja mitä näitä on. ;)

  Keväästä muuten: mä näin eilen krookuksia ja skilloja, tosin erittäin aurinkoisella rinteellä, mutta silti. Ja peipon kuulin jo viime viikolla, en ole koskaan ennen kuullut peipon laulavan ennen huhtikuuta. Ja sitten toisaalta: Töölönlahdessa on vielä jäätä, vaikka se on rannoilta jo vähän sulanut. Meidän lähileikkipuiston maa on ihan jäässä edelleen. Aika kylmä on vielä täälläkin, jossei nyt jotain suojaista paikkaa satu löytämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään muistiin, että hame lähtee sulle, jos näyttää että unhoittuu taas kaappiin =)

   Me herättiin tänä aamuna valkeuteen. Lunta oli tullut yöllä viitisen senttiä. Mutta huomenna pitäisi taas paistaa, joten nopeasti tuo tuosta taas katoaakin.

   Poista
 2. Minustakin tuo hame on kiva. Joskus ottaa tosi pitkään, ennenkuin joku vaate alkaa tuntua omalta. Meilläkin on muuten maa täysin lumen vallassa ja korkeat hanget. Eilen hiekoitettiin isännän kanssa pahinta jäistä mäkeä. Ps. Kävin muuten varastossa kattomassa sitä mistä oli kysymystä. Käy vilkaisemassa miltä vaikuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että toisinaan vaate tarvitsee enemmänkin aikaa. Joku mikä on tuntunut epäsopivalta, muuttuukin yhtäkkiä lempivaatteeksi.

   P.S.Kiitos kävin vastailemassa =)

   Poista