perjantai 26. huhtikuuta 2019

Kiitos, kun luette blogiani!


Nämä lämpimät päivät on kyllä jotain niin ihmeellistä ja epätodellistakin. On vaikea uskoa, että ulkona pärjää ilman takkia ja aamulla ihan väkisin käsi hakeutuu etsimään pipoja ja hanskoja. Eilen iltapäivällä istuin kotiterassilla villatakissa ja kuumissani, jos vaikka kuitenkin hetken päästä tulee kylmä - samaan aikaan kun lapsi vetää pihalla sortseissa ja t-paidassa. Mieleni ei tosiaankaan anna periksi paljaille nilkoille ja kesäkengille.


Pukeutumisessani olen kuitenkin raivannut talven tummia värejä ja lämpöisimpiä materiaaleja pois kesän tieltä. Samaan syssyyn kirppislakkoiluni on tehnyt sen, että pyöritän jo omistamiani vaatteita entistä tehokkaammin ja kekseliäämmin - rohkeammin. Huomaan iloitsevani vaatekaappini sisällöstä  ihan eri tavalla kuin pitkään aikaan. Olen kuin löytänyt sen jonkun kadonneen riemun, joka syttyy uuden luomisesta, värien ja kuosien miksaamisesta, vanhan kierrättämisestä.Olen koko kevään kyseenalaistanut blogin kirjoittamista. Some kokonaisuudessaan ei oikein sovi minulle - tykkäysten tavoittelu, lukijamäärien kasvattaminen, ajoittainen kateuden tai riittämättömyyden tunne tai oman tekemisen vertaaminen muihin. Kun osaisi tavallaan vain tehdä itselleen ja omalla tyylillä. Ja enimmäkseen osaankin ja sitten taas tulee välillä niitä raastavampiakin hetkiä.

Ja silti jatkan, enkä poista yhtäkään sovellusta puhelimeltani tai sulje blogitiliäni, vaikka en pidä niistä ajatuksista mitä tämä kaikki minulle välillä tuottaa.

Mutta tiedättekö. Mä vain niin tykkään ottaa näitä asukuvia, kertoa kuvina sen mitä olen luonut kirppislöydöistäni. Tykkään valokuvata ja etsiä uusia kuvakulmia, tuoda esille vaatteen kuosin, kiinnostavan leikkauksen tai jonkun yksityiskohdan. Parasta on kun kuulen, että joku on inspiroitunut blogistani.

Ja siksi blogiin ilmestyy taas uusi postaus edellisen jatkoksi jo kuudetta vuotta.

Kiitos, kun luette blogiani. Google analytics kertoo, että kyllä teitä siellä on ja jo paljon uudelleen palaavia. En mä varmaan blogiani olisi näin kauan pyörittänyt, jos tätä ihan vain itselleen kirjoittaisi. Ja kiva, kun käytte jättämässä viestejä kommenttilootaankin.

Aurinkoa teille kaikille!


<3<3<3

Kaisu-Leena

8 kommenttia:

 1. :) Kiva kun teet tätä! Tässä sun blogissasi on juuri sitä, mistä pidän: niinkuin nyt tämäkin ylläsi oleva mekko. Se on ihana yksityiskohtineen.
  Ja kevättä olen ihastellut minäkin. On ollut ihmeellistä kävellä ja katsella lumen alta paljastuneita tienpieliä ja kaikkea mitä ei kesäaikaan minään pidä; ihastella myös pajunkissoja erilaisissa muodoissaan ja tuijotella niitä ihan läheltä. Joku jos näkisi sen hortoilun metsäisellä tiellä, tien laidalta toiselle, ihmettelisi ehkä, että mitähän tuo eukko oikein touhuaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kun käyt täällä kommentoimassa. Ilahduttaa aina yhtä paljon =) Ja yhtä lailla itse tykkään lukea sun blogia ja samalla pääsen seuraamaan, miltä luonto näyttää siellä toisella puolella Suomea.

   Niin se menee mullakin. Välillä pitää istuskella tai kontata ja ihmetellä luontoa hyvinkin läheltä. Usein retkilläni on vielä kamera mukana ja sitte sitä pyöritään jonkun korren ympärillä etsien oikeaa kuvakulmaa ja valoa =)

   Poista
 2. Hei, Kaisu-Leena, vastoin tapojani laitan kommentin eli toisin sanoen - seuraan mielenkiinnolla blogiasi, tykkään kuvistasi ja jutuistasi. On varmaan yhtymäkohtia ainakin sen osalta, että omakin vaatetukseni koostuu lähinnä muiden taakse jättämistä jutuista. Perustelen sellaisia valintoja osaksi rahallisesti, melko varttuneen suurperheen äitinä ei voi kai koskaan sanoa kylpevänsä kolikoissa kuten muuan R. Ankka, toisaalta on kai ympäristönäkökulmakin mukana ja loppujen lopuksi - on hauskaa tehdä edullisia, mutta laadukkaita löytöjä.
  Mukavaa kevättä ja aurinkoisia ja vähemmän aurinkoisiakin päiviä, jottei tulee tylsää sinne jonnekin pohjoiseen! Terveisiä Tallinnasta ja välillä muualtakin Virosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiva, kun kävit kertomassa vähän itsestäsi ja jakamassa ajatuksia pukeutumisen ympärillä. Hauskuudesta se mullakin lähtee, mutta taustalla vahvana on ekologiset ja eettiset arvot. Nykyisin en enää taida edes osata asioida vaatekaupoissa, en minkäänlaisissa.

   Hyvää kevättä Tallinnaan ja sinne muuallekin päin Viroa, jonne haaveissani matkustaisin.

   Poista
 3. Hei!
  Kyllä minä mielelläni piipahdan katsomassa näitä blogisi kirjoituksia. Pukeutumistyylisi on hyvin persoonallinen, ja kuvissa on kauniisti luonto taustalla.
  terveisin mummeli Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi mummeli Espoosta!

   Mukava kuulla, että tykkäät tyylijuttujeni yhdistämisestä luontoon. Se tulee kyllä vähän pakostakin eli luonnostaan, kun asutaan peltojen ja metsien keskellä. Joskus aatellut, että vois olla kiva, jos olisi vähän vaihtelua taustoille, muutakin vaihtelua kuin vuodenajat =)

   Terveisin, Kaisu-Leena Pohjanmaalta

   Poista
 4. I feel you noissa tuntemuksissa... Koska tykkäyksien ja lukijoiden tavoittelu ei ole oma juttu, ja välillä kamppailen kaikkien somen herättämien tuntemusten kanssa. Ehkä se tasapaino löytyy! Kirjoitan itseäni varten ja on sitten ihana kuitenkin huomata jakavansa ajatuksiaan samanhenkisten lukijoiden kanssa. :)
  Toivottavasti jatkat inspiroivaa kirjoittamistasi ja kuvien jakamista pitkälle tulevaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina <3 Taitaa näitä postauksia tupsahdella tulevaisuudessakin, välillä nopeammalla tahdilla ja sitten taas tiputellen. Ja just se, että löytää samanhenkisiä ihmisiä ympäri Suomen ja instagramissa ympäri maailman. On se vaan hienoa!

   Poista