tiistai 5. maaliskuuta 2019

Paljettineule ja pitsivekkihame


Musta Design Tuotteen pitsivekkihameenihan olisi ollut jo pari vuotta ihan viimeisen päälle muodikas, mutta mä olen lähinnä hillonnut sitä kaapissani. Ehkä kerran olen sen pukenut ylleni ja vielä ihan todistetusti, kaksi vuotta sitten KLIK. Jälleen kerran vaate, jonka pitää antaa ensin vähän hautua ja sitten vasta ottaa käyttöön. Olen pitänyt hametta jotensakin liian juhlavana arkikäyttöön, mutta eihän se oikeastaan edes ole. Tai että on helppo asustaa arkeenkin. Hameen kuminauhavyötärö on antanut vähän periksi, joten sille mun pitää tehdä jotain.Paljettipaita oli niin kertakaikkinen heräteostos, kun heräteostos vain voi olla ja vielä sävyltään vaaleanpunainen. Ajattelin sen kaappiini osioon juhlavaatteet. Mulla on muutama juhlamekko ja ehkä joku juhlavampi hamekin, mutta yläosia ei ollenkaan. Tämä neule täyttää vajauksen siltä osin. Neule on mukavan ohut, joten se käy kevään koittaessa ja kesällä myös vaikka jakkujen alle (jakkujen, joita mähän käytän aivan yyyyli paljon... mutta eihän sitä tiedä, milloin sisuksistani kaivautuu ulos jakkuihminen)


Kevät alkaa jo hiipiä ajatuksiin. Vähän olen jo tuulettanut talvisempia hameita kaappiin ja nostanut tilalle kevyempää. Onnekseni ystävältäni saama Kestilän kelsiturkki lämmittää, vaikka alle olisi pukenutkin vähän keväisempää.

Siemeniäkin olen ostanut muutaman pussin. Viime vuonna olin puutarhurina erittäin vähän aikaan saava, oli ehkä niin paljon kaikkea muuta puuhaa. Tänä keväänä aion vähän taas esikasvattaakin, ainakin tsinniaa, kurkkua ja tomaattia. Lisäksi tarkoitus on panostaa kasvimaahankin enemmän. Minttupuska täytyy harventaa. Pergola kunnostaa ja hankkia siihen lisää jotain köynnöstävää. Ja jos tänä vuonna saisin ostettua sen kirsikkapuun ja ne ruusut kesähuoneen viereen - haaveilen, että toinen ruusuista olisi keltainen.

 

2 kommenttia:

 1. Tykkään näistä asukuvistasi kovasti. Niissä on sitä jotakin. Jotenkin kaikki tuntuu sopivan kivasti yhteen. Näissä tuo hattukin pääsee esille niin ihanasti.
  Mulla on sitä samaa, että sinänsä kivakin vaate vaatii usein aikaa tottua ja oppia käyttämään, ottaa se arjessa omakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kaikki vaatekappaleet on tavallaan vanhoja. Tai että takkia lukuunottamatta, olen omistanut muut jo jonkin aikaa. Ja nyt yhtäkkiä kerralla otin kaikki käyttöön. Alunperin minun piti ottaa kuvat ilman kelsiä, mutta oli niin kylmä niin kääriydyin kelsiin, joka osoittautuikin kuin nenä-päähän-valinnaksi.

   Näinhän se on, totuttelun kanssa voi mennä aikaa helposti vuosia. Saattaa myös olla, että esimerkiksi joku alaosa on jäänyt käyttämättä, kun ei ole ollut sopivaa yläosaa. Ja sitten pääsee vasta käyttöön, kun löytää parinsa. Ja tämä kaikki tietenkin tapahtuu tiedostamatta tai suunnittelematta... Saiko tosta selityksestä nyt mitään selvää =)

   Poista