keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Kuka oli Kurt Kellermann?


Tein viime viikolla kirjaimellisesti ison kasan kirppislöytöjä. Yksi niistä ilahduttaa ihan jokaista päivääni koristamalla työhuoneeni (joka tunnetaan myös nimellä jumppahuone tai perähuone tai se mistä löytyy perheen vaatekasat-huone) lattiaa. Mutta ne vaatekasatkaan ei tunnu niin ikäviltä, kun on se uusi matto. 

Mutta se matosta. Sillä......toinen ihastuksen kiljahduksia aiheuttanut löyty on tämä jakku. En oikeastaan osaa jäsennellä, miksi vaatteen äärellä niin sekosin ja etenkin, kun jakussa on jotenkin kaikkee ja ihan liikaa. Vai onko se juuri se överiyden maksimointi. Jakku maksoi tuplasti jopa triplasti sen, mitä yleensä vaatteesta kirpparilla viitsin pulittaa eli 16 euroa.

Mutta onhan pusakka nyt vaan kerrassaan upea. Ja näköjään ei vaadi edes alleen mitään perusväristä, vaan passaa hyvin vaikka sorsapaidan kanssa. Jakun materiaalit on pelkkää tekokuitua. Mutta se on vuoritettu ja tämä tekee siitä ryhdikkään ja mukavan käyttää.

Entä nuo kullatut napit!! Kävisikö vaatteeseen edes pliisummat? No ei tod! 

Mutta nyt kuuluu kysymys: Kuka oli/on vaatteen valmistanut Kurt Kellermann? Google ei paljon osannut auttaa.Hiusten kasvatus on edennyt yli sen kriittisen pisteen eli korvan yli ja olen tyytyväinen. Jatkan edelleen kasvattamista. Malli saa jatkossakin seurata rikottua linjaa. Uskoisin, että tulen myös jatkamaan harmailla raidoilla, jotka ovat olleet mukava lisä omalle jo kymmenen vuotta jatkuneelle luonnolliselle harmaantumiselle.

Hurraa keski-ikä!


-------

vintage jacket / Kurt Kellermann / Combo kirppis
Levis jeans / Holmström Second Hand
vintage blouse / Pola / hand me down from my sis-in-law
boots / Vagabond
earrings / Aarikka / second hand
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti