maanantai 11. helmikuuta 2019

Vajaamittaisia hihoja ja lahkeita


Heti, kun lämpötila putoaa nollaan ja räystäiltä tippumaan vettä, alan kuvitella, että on kevät. Ihan valtavasti huvittaisi pestä untuvatakki kesäteloille ym. Mutta kylmähän siinä tulee, jos tässä vaiheessa talvea untuvat ja topat pesee pois.

Ei sillä, etten tykkäisi talvesta, vaan ennemmin tykkään kovasti, mutta ehkä se on joku sisäänrakennettu juttu. Sitä alkaa joulun jälkeen kaivata, ei niin ehkä lämpöä, vaan erityisesti valoa. Ei ole paljon aurinkoa näkynyt, kuin ehkä kerran viime viikolla sen tunnin verran vai oliko se sittenkin toissa viikolla.


Mutta just räystäältä tippuva vesi ja tiasten sirkutus sai minut valitsemaan kaapista ylleni punaisen villakangastakin ja mustat vajaamittaiset samettihousut. Ei housut taida oikeasti olla vajaamittaiset, minä vain vähän niihin ylimittainen. Sitten kun on oikeasti kevät, vaihdan sukiksi jotkut kevyemmät, nyt vielä harmaat villaiset.

Siihen samaan kevätilotteluun voi lukea paidaksi valikoituneen raitaisen, jossa on yläosassaan pitsiä. Siinäkin muuten 3/4-mittaiset hihat.Vihreän pipon koitiutin vähän aikaa sitten Susan kirppikseltä täyttämään vihreän vajetta pukeutumisessani. Pipo on 80 prosenttia angoraa ja 20 nailonia. Vähän se meinaa kutittaa.

--------

jacket / Marimekko / 2nd hand
vintage bag / Hoppets Stjärna Vaasa 
beanie / MQ / 2nd hand
trousers / Ewald Oy Lahti (Anna collection) / 2nd hand
shoes / Andiamo (old)
socks / H&M (old)
scarf / Balmuir
earrings / 2nd hand
gloves (very old ones)
shirt / Holly&White by Lindex / 2nd hand

4 kommenttia:

 1. Mulla vähän sama vika: ensinnäkin kovasti kevät jo kiinnostaisi, ja toisekseen vajaamittaiset lahkeet, joihin mäkin olen oikeasti varmaan vain ylimittainen. :D

  Mulla on ollut pitkin talvea yhdet suosikkihousut, leveät ja vajaamittaiset mustat vakosamettihousut, jotka ostin kirpparilta. Eivät tunnu ihan yhtä talvisilta ja raskailta kuin täyspitkät, ja sukkien avulla voi säädellä lämpötila-asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jo näen nämä omat mustat keväällä kokeillen erilaisten sukkien ja oxfordien kanssa. Ruudulliset olis ihan mahtava, jos löytäisi ja aina villakankaiset ja.... =)

   Poista
 2. Kyllä se vaihtelu virkistää ja punainen varsinkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Mä olen vasta oikeastaan löytänyt punaisen. Yksi punainen jakku ja neulospaita odottavat kaapissa kevättä, joka lämpömittarin mukaan alkoi eilen. Plus seitsemän illalla, huh!

   Poista