perjantai 15. helmikuuta 2019

Terveiset vähän nuhruiselta kirppisharrastajalta


Kuvaa sä, mä kaivan! 

Assistenttiani oli mahdotonta saada ihan vain rauhassa tsillaamaan viereen kuvaa varten.


Yksi asia mihin toisten vanhoissa vaatteissa kulkeminen mulla välillä tökkää, on se että ihan väkisinkin näytän vähän nuhruiselta. On nyppyjä, vekkejä, pieniä reikiä, kulumaa ehkä jopa pieni kestolikatahra.

Voisihan sitä tietysti ostaa käytettyä uuttakin, mutta mun mielihalut vetää vuosikymmenten taakse ja se tarkoittaa yleensä elämää nähneitä ja kolhuja saaneita vaatekappaleita.


Mutta siis se nuhruisuus. Se on jonkunlainen mielentila, johon liittyy mulla varmaankin jotain hmmm... miten sen ilmaisi, jotain että ei ole salonkikelpoinen nyppyisissä vaatteissa tai että olisi vakavasti otettavampi, jos olisi enemmän chic. En oikein osaa selittää, mutta ehkä joku nappaa tästä ajatuksesta.Sanoisin tämän takin ja neuleen olevan talven parhaimmat kirppislöytöni (ainakin muistaakseni). Ne on molemmat tavattoman nyppyisiä ja silti niin ihania, lämpimiä ja kauniita vaatekappaleita.

-------

jacket / charity shop
jeans / Lee / charity shop
home made sweater / 2nd hand / Vaasan SPR kirppis
boots / Pomar
beanie / borrowed from husband
mittens / gift from my aunt
earring / 2nd hand
puppy / Tiitus <3

-------

Äskettäin Alanista, nyt Crash Test Dummiesia. Back to the 90' =)

4 kommenttia:

 1. Tunnistan ajatuksesi. Tykkään itsekin vaatteista jotka ovat olleet muotia... joskus. Joissa on sitä jotain. En välitä juurikaan katsella kirppiksiltä sitä nykyvaatetusta, ellen satu jotain tiettyä tarvitsemaan. Ja lopputuloshan on se, etten ole salonkikelpoinen... Mutta viihdyn, kotona varsinkin, omissa kummallisissa kuteissani. Kaupunkiin mennessä voi kyllä tulla vähän epämukava olo just siitä, ettei pukeudu ihan samoin kuin toiset... tyylikkäästi pukeutuvat.

  Mukavaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, että aamulla voin vetää ylleni kaikenlaisia yhdistelmiä, mutta asioille lähtiessäni helposti vaihdan farkut tai ainakin teen jonkun muutoksen vaatteisiin, etten olisi niin kirkuvan erilainen.

   Hyvää viikkoa ja kohtahan se taas on viikonloppukin =)

   Poista
 2. Jep, mä tiedän mitä tarkoitat nuhjuisuudella! Vaikka mun vaatteet on puhtaita ja usemmiten ehjiäkin (jotain satunnaisia hakaneulakiinnityksiä ei lasketa), niin yleisfiilis on menneet vuosikymmenet, niin hyvässä kuin pahassakin. Yleensä en ajattele asiaa koska mä rakastan mun vaatteita, mutta jos tulee menoa keskustaan, jossa muut ihmiset pistää menemään skarpeissa beigeissä villakangastakeissaan... siinä tulee helposti sellanen kirppismummo-olo. Vaikka kirppismummothan on ihan parhaita, mutta joku outo alemmuudentunne siitä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta taas olen saanut täällä meidän kylillä kaupan hyllyjen väleissä tutuilta kommenttia aina silloin tällöin, miten tyylikkästi olen pukeutunut. Kommentoijat ovat olleet oman äitini ikäisiä =)

   Mutta että siellä isossa kaupungissakin voi tuntea näin. Mä olen aina ajatellut, että siellä ei erilaisuutta niin kokisi.

   Jep mummot <3 Kuten esikoiseni tapaa usein todeta. "Äiti et sä voi laittaa tuota, sä näytät ihan mummolta"

   Poista