keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Uusilla kengillä oli tarina jo ennen niiden hankintaaKäytiin syyslomalla Tallinnassa. Olin tainnut jo etukäteen päättää, että ostan itselleni reissusta kengät. Tarkoitukseni oli ostaa joka paikkaan ja joka asuun sopivat matalat chelseabootsit tai matalat maiharit, mutta en tiedä miten tässä nyt taas kävi näin.

Ostin lopulta kenkäkaupan alesta Vagabondin korokepohjaiset nilkkurit. Mutta hei, sopii nämäkin joka asun kanssa (okei ei ehkä ulkoiluvaatteiden) ja ne on tosi hyvät jalkaan, onhan ne suosikkikenkämerkiltäni. Eikä kengät oikeastaan olleet mikään ihan täysin heräteostos. Olin ihastellut näitä Grace-mallin kenkiä jo useamman vuoden, mutta en ollut malttanut ostaa, kunnes nyt kun tulivat sopivassa alessa vastaan.

Oikeastaan kenkiin liittyy tarinakin ainakin kolmen vuoden takaa. Olin työmatkalla Helsingissä, kun sitten työpäivän jälkeen kiertelin Stockalla ja tarkemmin sen kenkäosastolla. Näin siellä nuoren naisen, jonka tyyli herätti välittömästi kiinnostukseni. Hänellä oli vähän korvan alle ulottuvat blondatut hiukset ja kohtuullisen vahva, mutta rokahtavaan tyyliinsä sopiva, meikki. Hän oli piiiitkä. Hänellä oli yllään kapeat nilkkapituiset housut, alle polven pituinen vaalea trenssi ja kaulallaan hänellä lepäsi isot valkoiset kuulokkeet. Jalassa tietenkin havittelemani kengät.

Mä siis oikeasti vain tuijotin häntä, salaa tietenkin hyllyjen välistä ja mietin, miten joku voi näyttääkin niin coolilta. Hänessä oli valtavasti pysäyttävää karismaa. Uskoisin ja arvelisin hänen olleen jonkun mallitoimiston malli huipulta.

Naisen tyyli on jäänyt niin vahvasti mieleen, että jonain päivänä, kun kaikki sen osat olen kirppareilta löytänyt, haluaisin sitä testata. Myös niitä blondattuja hiuksia. Ja jos ei muuta, niin on mulla jo ainakin pala hänen tyyliään kenkien muodossa hankittuna.
 ----------

jacket / H&M / 2nd hand
jeans / Esmara / 2nd hand
homemade vintage sweater / 2nd hand
scarf and earrings / 2nd hand
boots / Vagabond Grace
frames / Puma / Silmäasema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti