maanantai 31. joulukuuta 2018

Pienet muutokset avaavat näkemään uutta


Mulla on korutelineellä pitkä rivi erilaisia korvakoruja, joista kuitenkaan käytössä on vain muutamia pareja ja loppuihin ei ole tullut tartuttua, vaikka ihan somia ovatkin. Paitsi nyt. Nämä ruskeat sydämet ovat kenties ensimmäisiä kertoja käytössä, ensimmäisiä kertoja vuosiin. En edes muista koska ja mistä olen parin hankkinut. Olen myös käyttänyt erilaisia kivi-riipuskorvakoruja ja joulun aikaa korkkasin käyttööni joulukorvikset, jotka muistan olleeni minulla jo teinivuosina.

Miksi näen kyseiset korvakorut vasta nyt mahdollisuutena, vaikka ovat siinä silmien alla aina olleet, en osaa vastata. Ehkä se tulee pienistä muutoksista, kuten uudenmallisista silmälaseista tai siitä, että järjestin ja siivosin korutelineeni ylipäätään.
Voisko se päteä ylipäätäänkin elämään, että pienet muutokset elämässä, uudelleenjärjestely ja turhan siivoaminen avaa silmät näkemään uusia mahdollisuuksia? Vaatekaappifilosofointia uuden vuoden kynnyksellä.

Kiva, kun käytte lukemassa blogiani =)

Hyvää uutta vuotta!

 

2 kommenttia:

 1. Joo, mulle käy tosi usein just noin! Joku vanha hankinta löytyy käyttöön vasta pitkän ajan jälkeen ja taustalla on melkein aina joku hiustyylimuutos tai vastaava. Aina ei näe täyttä potentiaalia jossain asusteessa tai vaatteessa, ennen kuin aika on kypsä. :)

  P.S. Toi sun neule on niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näköjään asioita voi joutua kypsyttelemään vuosia, kuten teininä saamieni joulukorvisten käyttöä ööö.. vuosikymmeniä =)

   Neule on kyllä munkin mielestä jotain niin kaunista.

   Poista