perjantai 16. marraskuuta 2018

Puhvia hihoissa ja farkkujen vyötärö kainalossa


Oli taas niitä elämän hetkiä kirpparilla, kun olin säästää väärässä paikassa. Ja koska olin kirpparilla, niin säästettävä summa olisi ollut kokonaista kolme euroa. Jep, sen verran tämä neulepaita maksoi. Itsekudottu.

Kotona sovittaessani ajattelin neuleen ensin olevan minulle vähän turhan väljä, mutta eihän se ole, kun kuvia katsoo. Tykkään siitä ihan hirveästi ja neule on ollut lähes päivittäisessä käytössä ostohetkestä lähtien.

Palelen herkästi ja reikäkuvioneuleet on siitä hankalia, että niistä kylmä tuntuu herkästi läpi, olkoon villaisia kuinka tahansa. Tällä kertaa ratkaisin ongelman pukemalla neuleen alle myöskin kirpparilta löytämäni villasilkkialuspaidan. Kerrospukeutuminen on mun juttu säällä kuin säällä ja vuodenajasta huolimatta.Taisi olla samalla kirpparireissulla, kun ostin nämä mustat farkut. Niissä oli vielä laput kiinni eli ovat ihan uudet. Merkiltään farkut oli vähän parempaa Lidliä eli Premium Collection by Esmara. Täytyy heti alkuun todeta, että ensimmäistä kertaa ikinä jaloissani on farkut, joiden vyötärö on tarpeeksi korkea. Se on jo voitto itsessään. Farkkujen malli miellyttää muutenkin, se on kapea mutta ei kuitenkaan skinny. Nämä on kirkkaasti mukavimmat ja istuvimmat kapeat farkut, mitä mulla on ikinä ollut.

Farkkujen materiaali on jännittävä yhdistelmä puuvillaa, tenceliä, polyesteriä ja elastaania. Materiaali on laadukkaan jämäkkää ja voisi melkein ajatella, ettei elastaania ole ollenkaan. Housut tuntuvat pysyvän hyvin kuosissaan paljollakin käytöllä. Kun netistä etsin näitä farkkuja, päädyin kaupan saksalaiseen nettikauppaan ja sieltä löysin, että farkkujen ovh. oli 12,99e ja olivat nyt alessa 4,99e. Minä maksoin omistani 3 euroa.

------

Olisi aika tilata taas aika kampaajalle. Kamppailen itseni kanssa, että lyhennänkö taas reilusti vai jos kuitenkin antaisin kasvaa. Sellainen huoleton lopulta sitten joskus kerrostaen leikattu pitkä surffitukka houkuttaisi... Värjäyskin houkuttelee enemmän kuin pitkään aikaan. Olen värjännyt hiuksiani viimeksi ehkä kolme vuotta sitten tai peräti neljä. Palatako siis värjäyskierteeseen vai pysyä omissa harmaissa. Jotain hopeanhohtoisia raitoja olen tässä kaavaillut.


------

homemade (vintage?) sweater / 2nd hand / SPR kirppis
silk-wool undershirt / 2nd hand / lähetyskirppis
jeans / Premium Collection by Esmara / 2nd hand / SPR kirppis
boots / Vagabond
 

2 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt! Ajatella, miten kauniin, ja nyt muodikkaan puseron joku on joskus tehnyt ja nyt sinulle tuli iloa siitä:) Varmaan tuntuisi tekijästäkin tuo tieto kivalta:) Mitä farkkuihin tulee, olen niin tyytyväinen itsekin siihen, että nykyään löytää jo taas farkkuja, joissa on yläosassa riittävästi kangasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekudotut neuleet on kyllä kirpparien aarteita. Jokaisen kohdalla pohdin, olisiko tästä iloa itselle tai jollekulle läheiselleni.

      Poista