torstai 13. syyskuuta 2018

Punainen takki ja kruusatut housutPunainen takkini on saanut paljon kehuja. Erityisesti pirteä punainen väri, joka kuulemma myös luo kivaa hehkua kasvoilleni. Ostin takin kesällä Vaasan torikirppikseltä muutamalla eurolla. Vähän kyllä emmin tuon värin kanssa, kun kyllähän sen takin väri nyt pitää olla musta tai tummanvihreä tai harmaa... No ei kyllä tartte olla, vaan kokeilen punaista.

Lähtökohtaisesti tumma perusväri on helppo yhdistää kaikkien muiden värien kanssa, joten siksi kait sitä hankkii tummia päällysvaatteita. Ja voisiko sellainenkin asia vaikuttaa kuin, että tummaan on helpompi piiloutua toisin sanoen värikäs hahmo erottuu massasta. Ja taas, mitäs sitten jos erottuu iloisen kirjavasti

Nyt pari viikkoa takki käytettyäni olen todennut sen passaavan monenlaisen asun kanssa ja monenvärisen. Kyllä ei ole sinisen, valkoisen ja punaisen yhdistelmän voittanutta. Mutta hyvin passaa punainen myös keltaisen ja ruskean kanssa.Housut nappasin mukaani lähetyskirpparilta pari viikkoa sitten. Jälleen kerran kuvio meni niin, että ensin ihastuin, sitten laskin housut takaisin hyllyyn vain napatakseni ne uudelleen mukaani, tarjosin ystävälleni, laitoin släktloppiskasaan, emmin kokoa, päätin sovittaa, ihastuin palavasti ja otin käyttöön. Tuo pitkä rimpsu kuvaa muuten aika hyvin kirppisvaateproseduuriani - mutkallista ihastumista.


Saumojen kruusoo on ihana, mutta hitsi vieköön herkkä vaatteiden tai kameralaukun tarroille. Niin kuin kuvasta näkyy, osumaa on saanut ja mikä ei näy kuvassa niin monesta kohtaa vasempaa lahjetta. En ole vielä, mutta kokeilen jos saisin langoituksen siistimmäksi neulan avulla pujottamalla. Saksiminen ehkä olisi katastrofi.

-----

trousers / H&M / 2nd hand
men's sweater / Hugo Boss / 2nd hand
jacket / Red Label / 2nd hand
silk scarf / Fida
shoes / Andiamo (old)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti