tiistai 25. syyskuuta 2018

Kauden avainsana: kerrospukeutuminen


Joku voisi sanoa, että mekoilla ja hamosilla on kylmä, kun lämpötila lähentelee nollaa ja menee sen alle. Mutta kyllä mä ainakin palelen enemmän farkuissa.
 Kauden avainsanat ovatkin kerrospukeutuminen ja villa. Mä käytän mekkojen ja hameiden alla aina alusmekkoa, se jo itsessään luo turvallisen ja lämpöisen tunnun. Omani ostin jokunen vuosi sitten Nansolta KLIK sekä mustana että valkoisena. 

Alusmekon ylle lähden kerrostamaan sitten joko hameen, paidan ja villaneuletakin tai mekon ja villaneuleen. Kaula on mun herkkä kohta ja kuljenkin lähes poikkeuksetta huivi kaulassa kesät ja talvet. Oikein kylmillä keleillä myös sisätiloissa. Usein kaulaltani löytyy silkkiä.
Vielä vähän kylmemmillä talvipakkaskeleillä vedän legginsien tai sukkisten päälle Ruskovillan merinovillaiset pitkikset KLIK tai puolipitkät villahousut.

Hakusessa mulla on pitkä villakangastakki. Vielä ei ole tullut vastaan sopivaa. Onneksi en tunnusta jotain tiettyä vuosikymmentä, väriä, merkkiä tai mallia, niin mahdollisuudet löytää se oma kirpparilta ovat aina paremmat.

------

cardigan / Gudrun Sjöden / 2nd hand
skirt, made in Finland / 2nd hand
shirt / Peppercorn / 2nd hand
scarf / 2nd hand
beanie / my husband's
leggings / Neulomo
shoes / Pomar
earrings / Aarikka / 2nd hand 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti