keskiviikko 29. elokuuta 2018

Syksy inspiroi ja innostaa pukeutujaa


Se on pukeutujan kulta-aika kuulkaa menossa. Saa pukea kerroksia, mutta ei vielä tarvitse kääriä kerroksellista itseään goretexiin. Takin virkaa toimittaa neule tai jakku, miksei lämmin hartiahuivi. Vaatekaappi pääsee ihan uusiin sfääreihin.

Hyvin istuvan biker-takin alle voi pukea paksummankin neuleen, kun vetskaria ei tartte saada kiinni. Mekon alle riittää legginssit, eikä palele. Kaapissa odottaa ensikäyttöä punainen merimieskauluksinen mekko alaslasketuin vyötäröin ja se toinen punainen, peterpan-kauluksilla.

Olen aina sanonut olevani kevätihmisiä, mutta ehkä kuitenkin sittenkin se on syys, kun inspiroidun ja innostun. Pitkästä aikaa huvittaisi leipoa pullaa, mikä ei liity mihinkään ja kuitenkin kaikkeen.

homemade dress / Fida Seinäjoki // cotton knit / 2nd hand


earrings / Fida Seinäjoki


Puidut pellot kutsuu retkeilemään. Pellolta on helppo astua metsään ja takaisin. Metsänrannassa auringossa kylpevälle kivelle istahtaminen pysäyttää arjen hektisyyden ja saa ainakin minut unohtamaan hetkeksi mistä olin tulossa ja olinko jonnekin menossa.  Lähilammella kuulemaa loiskii taveja ja ovat hassunnäköisiä, kun laskeutuvat mahapläiskällä lampeen. Sinne seuraavaksi.

Olen kuunnellut viime aikoina Stingiä. Viimeksi joskus parikymppisenä. Ihanan haikeita ja tunnelmallisia biisejä on I love her but she loves someone else ja etenkin August winds.

Ihanaa syksyä ihmiset <3


2 kommenttia:

 1. Kiinnitin heti huomioni blogiluettelossani olevaan ekaan kuvaan, jossa oli ihana valaistus:) Ja kun sitten tulin tänne tarkemmin katsomaan, oli täällä lisää kivaa katsottavaa. Minusta on kiva nähdä, kun joku pukeutuu ihan "kunnon hameeseen". Tarkoitan juuri sellaisia kuin tuo sinun. Ja nämä kuvausympäristöt on sinun blogissasi ihan omaa luokkaansa:) Mukavan aurinkoisia päiviä sinulle toivon sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Metsän valo <3

   Eipä kunnon hameita taida kovin paljon enää nähdä katukuvassa, taitaa olla katoavaa kansanperinnettä. Mä tykkään pitkistä hameista.

   Poista