perjantai 17. elokuuta 2018

Olisiko minusta jo bleiseri-ihmiseksi


Bleiserit on mulle ollut varmaan aina vähän vaikea vaate. Omistan lopulta aika montakin erilaista bleiseriä, mutta käyttökertoja niille on vain hyvin harvakseltaan. En tunne oloani kotoisaksi bleiserissä ja aina ne tuntuu jotenkin epäistuvilta/-mukavilta tai sitten en tiedä, mitä pukisin sen alle. Välillä mietin, miksi niitä edes säilytän viemässä tilaa muutenkin ahtaassa vaatekaapissani.


Ja vaikka en käytä, niin silti piti ostaa taas yksi uusi ja valkoinen. Tämä löytyi Seinäjoen Fidalta ja se on kotimaiselta merkiltä kuin Tuomiss. Rakastuin ensimmäisenä bleiserin jämäkkään materiaaliin ja väriin. Kun vaate osoittautui vielä sopivan kokoiseksikin, niin ostin sen itselleni.Puin bleiserin eka kertaa ylleni viime viikonloppuna työkeikalle. Sen pariksi pääsi farkut ja seilorihenkinen paita. Mitään varsinaista punaista lankaa mulla ei tämän asun kokoamisessa ollut. Ajatus lähti jakusta, työkeikkapukeutumisesta ja vallitsevasta säätilasta.

------

vintage jacket / Tuomiss / Fida Seinäjoki
jeans / Crocker / hand-me-down from a friend
shirt / Lindex / 2nd hand
shoes / Converse

 

5 kommenttia:

 1. Tuosta kirjoituksestasi huomasin, että itselläni on aika samalla tavoin. Niitä on ja mutta niitä ei tule käytettyä niin paljon kuin voisi. Osittain se minulla johtuu siitäkin, että ne ei ole ihan minun mitoilla... hihat usein pitkiä ja alhaalla saisi leveyttä olla enemmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla hihat yleensä liian lyhyitä =)

   Ja anteeksi kun kommentointiin vastaaminen on kestänyt. On pitänyt kiirettä viime viikot.

   Poista
 2. Mä en myöskään ole koskaan kokenut itseäni bleiseri-ihmiseksi. Iso syy siihen on mun pitkä selkä. Mitkään naisten bleiserit ei istu mun päälle, koska ne on mitoitettu vähintään 10 cm lyhyemmille ja yleensäkin niiden tyyli on mulle liian bisneshenkinen. Mutta pienikokoiset miesten pikkutakit toimii kyllä, ja mulla on muutama vaatekaapissa odottelemassa niitä kuulaita syyspäiviä, jolloin tekee mieli pukeutua englantilaiseksi vanhan ajan herrasmieheksi. :)

  Ja hei, nää kuvat on ihania, näytät tosi tyylikkäältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tasaisin väliajoin ihailen bisnespukeutumista. Eritoten kun vierailen suuremmissa kaupungeissa tai ihan ulkomailla tai lentokentillä. Napakasti istuva puku ja korkokengät. Ai että =)

   Mä olen etsiskellyt itselleni miesten pukua kirppareilta, mutta vielä ei ole tullut mieluista, ehkä nimenään omaan sellaista englantilaisen herrasmiehen pukua vastaan.

   Poista