maanantai 23. heinäkuuta 2018

Uusi vanha lempikesäpaita


Mulla oli vuosia paita, jolla aloitin kesäpukeutumiskauden. Mutta tämän kesän alussa sen materiaali yksinkertaiseksi antoi periksi vuosien käytön, pesun ja auringonvalon rasittamana. Olisin varmaan voinut paidan vielä paikatakin, mutta kyllä se alkoi olla niin hapertunut, kun lähemmin tarkasteli. Oli aika luopua.

Onneksi minulla oli kaapissa toinen samanmallinen kesäpaita. Tämä taitaa nyt ottaa sen edellisen paikan kesän aloittajana. 

Kun vähän kaivelin, löysin sen vanhan paitasuosikin postauksesta vuodelta 2014. Silloin näyttää myös olleen hetki, kun pitkät hiukseni lähtivät lyhenemään. Käykäähän katsomassa, miltä näytin kesällä neljä vuotta sitten =) KLIK
 


Viime sunnuntaina lähdin ilman suurempia suunnittelematta käymään Vaasan torikirppiksellä, joka järjestetään joka kesäsunnuntai. Käsittääkseni sinne saa edelleenkin mennä myymään erikseen ilmoittautumatta ja ilman paikkamaksua.

Mulla oli todella paha allergiapäivä päällä, joten paljon meni ohi eikä oikein pystynyt niistämiseltä keskittymään. Mutta tottahan toki jotain nappasin mukaanikin. Esimerkiksi tämän kesäkassin eurolla.
 
Olen parin viime viikon aikana käynyt kippareilla koko viime kevään edestä, jolloin ei oikein edes huvittanut ja ajattelin jo, että tässäkö tämä kirppisharrastus nyt oli. Mutta ehei, kirppisinto vain nukkui talviunta ja heräsi kesäkuun korvalla uudelleen ja uuteen kukoistukseen. Heräsi niin vahvasti uudelleen, että viimeksi kun tulin SPR:n kirpparilta sen isomman Ikea-kassin kanssa, niin mieheni jo pyöritteli silmiään =)

---------

denim shorts / cutted from my husband's old Wranglers
shirt (old)
bag / 2nd hand
sandals / Rieker (old)
vintage sunglasses

2 kommenttia:

 1. Kyllä oli ihana se ruusupaita! Mutta kiva on tuokin uudempi ja kassi sopii sen kanssa hyvin yhteen:) Mitä kirppisharrastukseen tulee, välillä minäkin kyllästyn siihen. Ja kumminkin se on jatkunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kyllä ihana paita ja pakkasin sen aina mukaan myös matkoille, matkavaatteidenkin peruskivi siis.

   On niissä kirppiksissä vaan ihanaa se löytämisen riemu, eikä rahaa mene kuin joku euro =)

   Poista