perjantai 13. heinäkuuta 2018

Feikkifanin bändipaidat


Mitä jos ei mitenkään erityisesti fanita mitään bändiä tai artistia, niin saako silti käyttää fanipaitoja? Siis että onhan Bruce ihan jees, mutta en mä ikinä ole sitä kuuntelemalla kuunnellut, vaan oikeastaan vain satunnaisesti radiosta. 

Oikeastaan nyt kävi niin, että ostin paidan kirpparilta ja sitten kaivoin Springsteenin Spotifysta ja olen jo kahtena päivänä kuunnellut hänen musiikkia ihan kunnolla.

On mulla kaapissa yksi Iron Maideninkin t-paita. Sekin on mielestäni hyvä bändi, mutta en mä sitäkään kuuntele kuin hyvin hyvin harvoin. Siis onko feikkiä pukea bändipaita päälle ihan vain melkeinpä siksi, että se on makee esim. viininpunaisen 60-luvun mokkanahkahameen kanssa?Ainoa bändipaita, jota voisin käyttää sillä perusteella, että oikeasti kuuntelen orkesteria, on CMX:n. Olen mä vilkuillutkin CMX:n paitoja nettikaupassa ja keikallakin, mutten ole vielä raaskinut. Ja voi sitä riemua, kun paita löytyy kirpparilta, kuten kaikki muutkin bändipaitani. Toinen riemunkiljahduksia aiheuttava paita voisi olla Sonata Arctican.


------
pants / B-Young / 2nd hand
t-shirt / 2nd hand
shoes / Sanuk / 2nd hand
sunglasses / Police
 

2 kommenttia:

 1. Minusta on ihan jees pitää fanipaitoja, vaikka ei nyt suuri fani olisikaan. Sitä paitsi Brucen kaltaiset "legendat" on vielä asia erikseen.

  Paita pukee sinua, ja istuu hyvin stailiin! Ei yhtään hullumpi kirppislöytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ramonesin huppari mulla on sellainen, että en niinkään kuuntele bändiä, mutta tykkäsin hupparin mallista ja väristä =) Oon mä tosin joskus 90-luvun lopulla bändiä kuunnellut aktiivisestikin, jos se lasketaan..

   Kiitos, mäkin tykkään, että t-paita oli hyvä löytö ja pulitinkin siitä vain 50 senttiä.

   Poista