maanantai 25. kesäkuuta 2018

Punainen rusetti


Kaikenlaisia asusteita sitä on tullut haalittua kirpparilta vuosien aikana. Kuten pieni pussillinen rusetteja. Tämän punaisen rusetin niskaosan kuminauha oli aikaa myöten antanut periksi, eikä asuste sellaisenaan sopinut käytettäväksi, vaikka taisi se joskus jälkikasvulla olla naamiaissa osana pellepukua.

Sain vihdoin vaihdettua perstuneen kuminauhan. Ideana oli, että rusetti olisi enemmän pantamainen koru kuin sen alkuperäisessä käyttömuodossa kauluksen alla. Tämmönen siitä sitten tuli, aika hauska sanoisin. 

Rusettipannasta tuli ehkä pikkasen liian kireä ja joudun sen kuminauhaaa vielä kertaalleen muokkaamaan. 

Henkselit löysivät housunsa. Tämä parin liitto on pitkäikäinen tai kunnes löydän toiset samanmalliset housut. Sama pari nähtiin pari postausta sitten KLIK yhdistettynä pellavapaidan kanssa. Juhannusjuhliin housujen kanssa valikoitui lyhythihainen Marimekon tasaraitapaita. Juhannuspäivä oli kylmä ja siltä suojauduin Oravaisten verkatehtaan takilla.

------

jacket / Oravaisten verkatehdas / 2nd hand
shirt / Marimekko / 2nd hand
trousers / Tiklas / 2nd hand
shoes / Sanuk / 2nd hand
suspenders / Helsingin Olkain
hat / Pulse (old)
bowtie / 2nd hand

 

2 kommenttia:

 1. Hauska, veikeä kuva sinusta tuo ylin:) Olen tässä viime päivinä katsellut käsityölehtiä 70- ja 80-luvuilta. Jotenkin tuo sinun asusi tuo mieleeni ne katselemani kuvat. Varmaan juuri tuokin kaulassasi oleva rusetti sen teki, kun eilen just huomioin, että paljon oli silloin pieniä huiveja ja sentapaisia kaulalla. Ja muutenkin jotain samaa tyyliä asussasi on. Ja huomasin tuossa vielä tuon Helsingin olkaimen. Olen melko varma, että eilen jossain niissä lehtien kuvissa oli myös asun osana sen tuotteita käytetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Ehkä asu ja etenkin rusetti teki sen, että vähän hömpöttelin kuvia ottaessani ja muutenkin mukava fiilis.

   Olipa monta yhteensattumaa ja vielä tuo Helsingin Olkainkin!

   Poista