tiistai 24. huhtikuuta 2018

Hyvä-paha elastaani + 2nd hand-vinkki Helsingissä
Olihan tuossa muutama ihana keväisenlämmin päiväkin välissä. Nyt ulkona tuulee ja vettä vihmoo vaakasuoraan. Viime päivien edustusasuni ja uniformuni on ollut mustat pillit collegen kanssa ja bikertakki. Halpiksen alesta ostamani pillit ovat olleet huippumukavat käytössä. Niin paljon kuin elastaania parjataan ja itsekin sitä välttelen niin itselleni se on farkuissa ihan must. Vartalotyypilleni ei ilman joustomateriaalia löydä kaupasta sopivaa ja istuvaa mallia. 

------

Kävin viikonloppuna Helsingissä. Oi mikä matka. Matkakohteeni oli 350 km päässä kotoani sijaitseva kolmen yrittäjän vetämä vintage- ja 2nd hand-putiikki Helsingissä. Mitä löytöjä teinkään ja miten lämpimän halauksen sainkaan <3 Some yhdistää!

Käykäähän tsekaamassa osoitteessa Kaarlenkatu 10
Pieni Sydän Second Hand
Frida Marina
Vintage Style Events Hki

1 kommentti:

  1. Toi elastaani on kyllä vaikea juttu. Tiedän, että elastaani on pahasta, mutta mä oon niin mukavuudenhaluinen, että raakafarkkuja en pystyisi varmaan edes käyttämään. Tällä hetkellä mulla on yhdet farkut, joissa on elastaania.

    Ja <3 sun Helsingin visiitille! Oli niin ihana nähdä. Kaikessa hötäkässä en varmaan tajunnut kunnolla kiittää sua tuliaisista, joten kiitos vielä! Hunaja on jo testattu ja erinomaiseksi todettu.

    VastaaPoista