sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Vaatekaapin remixaus


 

Huomatkaa, tyylibloggaaja könyää ulos vällyistään heti kun pakkanen hellittää. Ei ole minusta enää ottamaan asukuvia kolealla säällä niin kuin silloin nuorena.. Kun kylmä käy sisuskaluihin, alkaa keuhkot haukkoa happea ja sydän muljahdella ikävästi. Vanhuus ei tule yksin.

Taisin olla joskus sitä mieltä, että tekisi mieli laittaa koko vaatekaapin sisältö kiertoon, mutta olen tullut toisin aatoksiin viime päivinä. Kirpputoreille en ole vieläkään innostunut enkä kyllä käynyt vaatekaupoissakaan. Sen sijaan olen ruvennut katselemaan henkarille ripustettuja vaatekappaleitani uusin silmin ja etenkin niitä joita ei ole tullut käytettyä ollenkaan. 

Uusia yhdistelmiä vanhoista artikkeleista. Remix.


P.S. Mustat pallokorvikset löytyivät yllättäen apteekkireissulta.


------

scarf / Balmuir
biker jacket / Freaky Nation
sweater / Benetton / Holmström Second Hand
vintage skirt / Finnkarelia / 2nd hand
boots / Caprice
earrings / Blomdahl medical beauty

 

2 kommenttia:

 1. Mulle käy useinkin niin, että tunnen kyllästyneeni täysin omaan tyyliini. Ajattelen täyttä suunnan muutosta. Aion heittää kaikki nuhjaantuneet retrot kaarella pois. Kun rahaa ei kuitenkaan ole loputtomiin ja noita vaatteitakin on, ajaudun kaivelemaan kaappiani ja yhdistelemään uudelleen.

  Uudelleen löytämällä olet tosiaan löytänyt rokimpia väriyhdistelmiä. Ja hiukset! :)

  Shhhh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, että jatkan omistamillani vaatekappaleilla, mutta joita tulen yhdistelemään mahdollisesti kaupasta uutena hankkimiini, tarkasti harkittuihin ja laadukkaisiin täsmähankintoihin. (Tietty käytettynäkin, jos kohdalle sattuu.)

   Poista