maanantai 1. tammikuuta 2018

SATSASIN UUTEEN KAULAHUIVIIN


En ole ostanut pitkään aikaan itselleni mitään. Olen käynyt tosi vähän kirppareilla viime aikoina. Ja tuli ne veronpalautuksetkin. Huivista on sitten iloa moneksi vuodeksi. 

Näin vakuuttelin itselleni ennen kuin astuin putiikkiin ostamaan joululahjaa itse itselleni. Vielä tarvitsi päättäväisesti kävellä huivien luon. Pitää kiinni päätöksestä, että haluan laadukkaan kashmirhuivin. Perääntyä ei saanut, vaikka hintalappu laittoi haukkomaan henkeä. Maksu kassalle ja huh.

Se on nyt minun, musta Balmuirin kashmirvillahuivi ja se on i-ha-na, pehmeä ja lämmin. Se on kaipaamani yksivärinen. Ja lisäksi se on niin musta, kun ole kieltänyt värin olemassa olon toista vuosikymmentä.
Äidiltä joululahjaksi saamani kynsikkäät ovat myös olleet ahkerassa käytössä. Käsineet löytyivät joulumyyjäisistä. Ne olivat silmiinpistävän erilainen pari kuin kaikki muut neuletyöt myyntipöydällä, jotka olivat enemmän perinteisiä. Mustan pohjan päällä punaisia virkattuja kukkia ja vielä pitsikoristeiset reunat. Rakkautta ensisilmäyksellä.

-----

hat / Holmström Second Hand
jacket / Femitex  / finnish vintage
skirt / Marc O'Polo
half mittens / gift
scarf / Balmuir
boots /Dockers

4 kommenttia:

 1. Varmasti monivuotinen suosikki huivistasi tuleekin. Hyvä se on joskus raskia ostaa jotain uuttakin, jotain mitä oikein toivoo. Mutta nuo kynsikkäät on todella kauniit ja sopiva pari huiville ja hatullekin:) Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kanssa, että huivi on satsaus pitkälle tulevaisuuteen. Väriltään se menee kaiken kanssa ja käy myös hartiahuivina lämmittämään sisätiloissa, vilukissa kun olen.

   Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin =)

   Poista
 2. Onhan noita huiveja vaikka mihin lähtöön. Aina ei kallein ole
  paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei hinta ole aina laadun tae. Tähän huiviin haluan kuitenkin uskoa :) Lisäksi hankkimalla juuri tämän huivin, tuin suomalaista yritystä, jonka toimintaperiaatteisiin kuuluvat eettiset ja ekologiset arvot.

   Poista