torstai 25. tammikuuta 2018

Ajurinlakki ja palmikkoneuleAjurinlakkini on saanut rauhassa pölyttyä eteisen hattuhyllyllä. En muista koska sitä olisin viimeksi käyttänyt. Se on ehkä minulle kokoa liian pieni. En ole kuitenkaan halunnut siitä luopuakaan, sillä se on kotimaisen, eteläpohjalaisen ja kurikkalaisen Tellan tuotantoa. Löysin hatun ja toisen samanmerkkisen kerran penkoessani paikallisen sekatavarakauppamme alekoria. 

Samaisessa korissa oli myös 90-luvun hittihattuja. Niitä joissa on päälaella värikäs tekokarva. Hattuja muuten näkyy taas ainakin talviurheilulajien kisakatsomoissa tai ehkä eivät ole sieltä ikinä ihan täysin kadonneetkaan.

Inspiraation kaivaa ajurinlakkini löysin Orchid Greyn blogista. Puuvillainen palmikkoneule on viimeisin kirppislöytöni. Ostin neuleen viime viikolla ja olen tainnut käyttää sitä päivittäin. Palmikkoneuleissa on jotain mikä kiehtoo minua ihan valtavasti. En niitä hamstraa, mutta hypistellä täytyy kirppareilla sekä arvioida joka kerta, olisiko tämä kotiin kantamisen arvoinen.

Tässä neuleessa viehättää erityisesti sen korkea kaulus.Eilen pyrytti vielä lunta, nyt ikkunaa vasten hakkaa silkka vesisade. Vähän jännittää missä kunnossa meidän kirkolle johtava tie on iltapäivällä ja illalla. Olemme lähdössä illalla Seinäjoelle katsomaan Sonata Arcticaa. Aamulla tielle oli tuotu hiekkaa sen verran, että ajaminen oli suht turvallista, kun vein lapset kouluun (taksi oli myöhässä juurikin kyläteiden liukkauden takia). Toivottavasti saadaan lisää soraa päivän mittaan.------

down jacket / Esprit (old)
hat / Tella / finnish design
earrings / Aarikka / 2nd hand / finnish design
sweater / S.T.I / 2nd hand
jeggings / Reach
shoes / Andiamo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti