sunnuntai 3. joulukuuta 2017

PANTTERITAKISSA OSUUSKAUPPAAN?Minä, kun muutkin. Ei vaan, jos totta puhutaan niin tämä "miksikä-näitä-kutsutaan" tekoturkistakki on minulla jo toinen. Olin aikaani edellä, kun ostin ensimmäiseni ennen kuin niistä alettiin kohkata muotijulkaisuissa ja somessa.

Ja jos puhutaan vielä lisää totta, niin en ole sitä ensimmäistä käyttänyt kuin kerran. En tiedä, ei ole ollut vain pokkaa/rohkeutta. Ehkä jos kävisin enemmän kaupungissa niin sinne voisin takissa helpommin lähteä, mutta kynnys tänne kotipitäjän osuuskauppaan on jo suurempi.Tämän eläinkuositakin minulle löysi kälyni. Sain whatsappiin kuvaviestin takista kirpparilla, viestin tekstissä hymiö nauraa vedet silmissä. En oikein vieläkään muuten tiedä, oliko kuva lähetetty vitsinä...

Soitin äkkiä perään. Oletko vielä siellä, mitä takki maksaa, minkä kokoinen se on? Ota se mulle! Vähän riskillä vedin, mutta takki osoittautui lopulta just sopivaksi. Ja taitaa olla vintagea englannista.

Ja mä yritän nyt sitten ruveta sitä käyttämäänkin vaikka mennessäni sinne maitokauppaan.
No nyt mulla on siis näitä takkeja kaksi, hyvin samanmallisia. Toisen voisin laittaa myyntiin. Se toinen ei ole vintagea. Koko siinä taitaa olla M. Laita ihmeessä viestiä vaikka tämän postauksen kommenttiosioon, jos kiinnostuit. Meiliosoite taas löytyy tuolta sivupalkista.


-----

vintage faux fur coat /  An Everay Model by I. Flashman & sons Ltd

6 kommenttia:

 1. Kiva takki, sopii sulle hyvin! Tykkään myös maatuskahuivista sen kanssa, luo hauskan kontrastin.

  Ymmärrän hyvin ne syyt, miksi osuuskaupalle on vaikea lähteä tuo takki päällä, vaikka pitäisi _tietysti_ sanoa piutpaut moiselle sosiaaliselle paineelle. Helpommin sanottu kuin tehty! Kun vielä itse asuin Lappajärvellä, koin monesti tarvetta sulautua massaan, joten jätin rohkeimmat vaatekappaleet kaapin perukoille. Näin jälkikäteen ajateltuna... kyllä mua varmaankin tuijotettiin ihan yhtä paljon, vaikken niitä kaikista erikoisempia kuteita käyttänytkään. Kun muilla on joko käytännöllinen ulkoilupuku tai musta tai harmaa villakangastakki päällä, mikä tahansa vähän erilaisempi poikkeaa valtavirrasta. Ihan hyvin olisin voinut revitellä vähän enemmän, koska kylän mummot tuijottivat muutenkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Maatuskahuivi oikeastaan siksi, että ei mulla taida olla kuin monta maatuskahuivia =) Mutta myös itse ajattelin, että menevät kivasti yhteen.

   Tuttua se, että vielä ovensuussa kotoa lähtiessäni vaihdan sen erottuvimman vaatekappaleen vähemmän erottuvaan. Täytyy yrittää päästä tuosta.

   Poista
 2. Käytä ihmeessä, nuohan on nyt niin muodikkaita! Tiedän kyllä sen tunteen, ettei oikein kehtaisi. Olen itse jonkun kerran mieluummin kaupassa viipyillyt jonkun hyllyn takana, vaikka itse takistani tykkäsinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, kerrankin olisin muodin aallonharjalla.

   Ja sinä myös, nyt pois sieltä hyllyn takaa piilottelemasta! =)

   Poista
 3. Hieno on, sopii ja istuu sulle hyvin. Oman, hieman klassisemman ja hillitymmän tyylin perusteella tykkäisin yhdistelmästä viel enemmän mustan huivin kanssa; mutta täällä joku tykkäsi päinvastaista :D. Rohkeasti vaan päälle mistä tykkäät - ei ne siellä vaatekaapissa ilahduta...kuin ehkä jälkipolvia? Aivan sama mitä ne siellä lähikaupassa sanovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen suunnitellut, että seuraava vaatehankintani olisi yksivärinen lämmin huivi. Ihan puhtaasti siitä syystä, että en omista ainuttakaan yksiväristä huivia. Tjaa no yhden itse neulomani. Ja se uusi voisi hyvinkin olla väriltään musta. Väri, jota olen vältellyt sitten teini-iän.

   Poista