keskiviikko 27. joulukuuta 2017

HYVÄ JOULU



Joulu tuli, oli ja meni tänä vuonna erityisen rennosti. Olimme kotona, söimme hyvin ja kuuntelimme jouluradiota. Pukkikin kävi ja toi lahjoja, joista iloittiin. Minä sain lahjaksi lipun Sonata Arctican keikalle tammikuussa. Olin ehkä jo päättänyt, että sinne pitää mennä, mutta paketista paljastuneet liput lopettivat sen ikuisen pääni sisällä pyörivän mennäkö vai eikö mennä-mittelön.

Olen syönyt kilokaupalla suklaata, pipareita ja marmeladikarkkeja. Kuunnellut spotifysta musiikkia ja löytänyt sieltä uutta. Olen lukenut kirjaa. Olen tehnyt lenkkejä koiran kanssa, ja ilman koiraa juosten. Olen harjoitellut tähtitaivaan kuvaamista ja kulkenut muutenkin tiiviisti kameran kanssa. Olen iloinnut lumesta ja valosta.

Hyvä joulu.

----

Tapaninpäivänä olimme syömässä vanhemmillani. Ylläni oli äidin vanha mekko 70-80-lukujen vaihteesta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti