keskiviikko 11. lokakuuta 2017

#pukeudupunaiseenSyyskuun lopulla vietettiin Maailman sydänpäivää, jonka osana kulkee Pukeudu punaiseen-teema. Itsekin osallistuin tänä vuonna tempaukseen kokoamalla asun punaisen villakangashameen ympärille. Hame on kotimaista vintagea, valmistajana kokkolalainen Helén. 

(Samanlainen hame näyttää olevan myynnissä Niin Mua Second Hand & Vintage verkkokaupassa KLIK. )


Pukeudu punaiseen-päivä on itselleni merkityksellinen eläessäni omaa arkeani ajoittaisten rytmihäiriöiden kanssa. Viime kesänä aloittamani kuntokuuri tuntuu nyt kuitenkin tepsivän, ja elämänlaatuni on sen myötä huomattavasti parantunut. Aiheesta olen kirjoittanut aikaisemminkin. Tekstin löydät täältä KLIK.

Tämä viikko on työntäyteinen ja siitä iloinen.

Viikonloppuna lähden vähän reissuun. Sitä ja jännittäviä lomasuunnitelmia jo kovasti odotellen. 


------

vintage skirt / Helén 
hat / a birthday gift
shirt / 2nd hand
boots / Vagabond / Red Cross 2nd hand store
5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Yks mun suosikkejani. Taidan olla vähän heikkona ruusupuseroihin.

   Poista
 2. Piristävän näköinen, kiva asu:) Ja jännästi nuo pihan kukatkin sopii paidan väreihin. Mukava, että kuurisi on tehonnut. Itse en ollut tietoinen tuollaisesta päivästä lainkaan, ennenkuin sen tästä sun jutustasi luin.

  VastaaPoista
 3. Kiitti muuten vielä siitä, kun laitoit tuon verkkokaupan linkin. En tiennyt tuostakaan putiikista mitään. Siellä näkyi olevan monenlaista kivaa, eivätkä hinnatkaan olleet mitään huippukalliita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hienoa, että Suomeen on noussut kuin sieniä sateella minun/meidän tyylisiä =) 2nd hand-vaatteiden nettikauppoja ja ihan kivijalkakauppojakin. Itse olen vain vähän huono ostamaan netistä, pitää saada tunnustella kankaita ja sovittaa.

   Poista