perjantai 27. lokakuuta 2017

Olenko tehnyt viime aikoina löytöjä?Kun kävin viime viikolla Holmström Second Handilla, kauppias kysyi minulta, olenko tehnyt viime aikoina mahtavia vaatelöytöjä. En yhtäkkiä osannut vastata mitään. Jossain aivosopukoiden solmussa liikahti kaukainen ajatus, että olenhan minä tehnyt. Mutta että olisin siinä hetkessä osannut spesifioida jotain niin ei.

Toisaalta vähän hassua, että en yhtäkkiä osannut nimetä mitään vaikka ylläni oli esimerkiksi juuri siinä hetkessä muutama viikko sitten kirpparilta löytämäni turkulaisen vaatetehtaan Femitexin villakangastakki, aivan helmi. 

Mitäs muuta olen löytänyt. Yhden olkalaukun, kaksi vintagemekkoa, punaisen huopahatun, kimonomallisen paidan, mokkasaappaat..


Niin ja onhan esimerkiksi tämäkin kuvissa esiintyvä Arolan villakangashame aikamoinen löytö! Seinäjoen Fidalta 8€.

-----

shoes / Pomar
vintage skirt / Arola / Fida Seinäjoki
beanie, silk shirt, scarf and vest / 2nd hand
 

6 kommenttia:

 1. Siellä metsänneito samoilee:) Se on jännä, ettei niitä löytöjä välttämättä osaa yhtäkkiä nimetä, jos joku kysyy. Ne on kai jotenkin niin arkeen asettuvia... tai jotain semmoista:) Hyvä löytö kumminkin sulla tuo hame. Talviseen aikaan varmaan ihanan lämmin vetää ylle. Mulla muuten ollut nyt käytössä valkopohjainen ruusuhuivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsänneito :) Hame on ihanan lämmin ja mullakin nilkkoihin asti, vaikka olen pitkänsorttinen. Äitini kertoi, että aikana kun ko. mallisia hameita käytettiin, niiden helma laahasi miltei maassa.

   Itseasiassa, kun huomasin hameen Fidan rekillä, oli siinä samassa rekissä toinenkin Arolan pitkä hame, mutta harmillisesti liian pieni minulle.

   Poista
 2. Ooh tuo Arolan hame! Arolan kuteissa on ihan mielettömän hyvä villa. Tyylillisestikin ne ovat mielenkiintoisia, aika näyttäviä, ja niissä on juuri sopiva yhdistelmä moderniutta ja perinnettä. Huippulöytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä hame tulee kestämään ja kestämään. Materiaali ja hameen pituus tekevät siitä loistavan vaatteen kylmemmillekin talvikeleille.

   Olenko muuten ikinä kertonut, että löysin alunperin blogiisi hakiessani tietoa Arolasta? Olin silloin juuri löytänyt ensimmäisen Arolan hameeni.

   Poista
  2. Miten olenkin sitten vain aikonut kertoa, joka on sittemmin muuttunut ajatukseksi, että olen kertonut. =)

   Poista