maanantai 2. lokakuuta 2017

Joskus suunniteltu asu ei vain toimi - sitten lähdetään alusta


Joskus se miten mielessään yhdistää vaatteita, ei sitten käytännössä toimi ollenkaan. Minun oli tarkoitus pukea ruusupaidan pariksi väljät beiget samettihousut ja paketoida tämä pari pitkällä beigenvärisellä neuleliivillä.

Yksi katse peiliin. Ei ei ei! Ja samalla neuleliivi lähti kirpparipussiin epätoimivana.

Aloitetaanpa alusta.


Ruusupaita jees. Alaosaksi napakammat farkut sammareiden sijaan. Takkia kokeilin yhtä ja toista, kunnes silmiini osui aikaa sitten vitosella kirpparilta ostamani luvattoman vähälle käytölle jäänyt mokkatakki. Jalkoihin vähän korkoa. 

Hatun kanssa olin vähän niin ja näin, onko liikaa. Mutta kun syksyn tullen aloitan päähinekauden, en yhtäkkiä enää osaakaan astua ulos ovesta ilman hattua tai pipoa. Harmaa hattu siis.

Ja hei huomasithan, huulipunaa. Aina silloin tällöin, kaksi kertaa vuodessa, innostun käyttämään huulipunaa. Riemastun miten se piristää ilmettäni. Mutta sitten kuitenkin unohdan punan laukun pohjalle. Nyt olen yllättäen käyttänyt huulipunaa useana päivänä peräkkäin, jopa ostanut uuden. 

------
shoes / Vagabond
rest / 2nd hand
 

2 kommenttia:

  1. Huomasin:) Sopii sinulle hyvin, niinkuin tuo asukin:) Olen muuten huomannut saman, että kun on mielessään ajatellut jonkun yhdistelmän, ja sitten kokeilee sitä, ei se aina sovikaan. Ja joskus jos illalla miettii seuraavalle päivälle jo vaatetuksen, ei se välttämättä sovikaan sille mielialalle, joka silloin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielialalla on paljon merkitystä siihen, mitä ylleen pukee. Itselläni on käynyt monesti niin, että illalla mietitty vaihtuukin aamulla johonkin simppeliin ja mukavaan - farkkuihin ja neuleeseen. Muistan joskus jopa vaihtaneeni illalla mietityt työvaatteet aamulla collegehousuihin, kun tiesin minulla olevan toimistopäivä. =)

      Poista