tiistai 19. syyskuuta 2017

Valkoinen neulehame
Mitä aistini juuri nyt hakevat pukeutumiseeni, ovat neulokset ja villantuntu. Pehmeää, rentoa ja lämmittävää. Olen suorastaan ihan höpsähtänyt neulevaatteisiin. 

Hameen ostin SPR:n kirpputorilta Vaasasta. Valmistajaa hameesta ei löytynyt, mutta sen verran tietoa, että hame on valmistettu Suomessa. Materiaaliltaan hame on puoliksi merinovillaa ja toinen puoli on polyakryylia. Villa ja tekokuidun suhde on juuri sopiva, siten ettei hame kutita. Olen aika herkkäihoinen villan kanssa.

Minulla meni useampi vuosi, etten käynyt ollenkaan kyseisellä kipputorilla vai pitäisikö jo puhua 2nd hand tavaratalosta. Taisin lopettaa käymisen silloin, kun kirpputori lopetti asiakkaiden omat pöydät ja siirtyi tähän nykyiseen malliin eli myymään vain lahjoitettua tavaraa. 

Eikä se ongelma ollut tuossa muutoksessa, vaan siinä että heidän hinnoittelunsa oli silloin niin kovaa. Muutama viikko sitten kävin ensikerran useampaan vuoteen SPR:llä ja ilokseni sain todeta, että hinnoittelu oli muuttunut hyvin asiakasystävälliseksi. Iso osa vaatteista myydään 2€/kpl ja pakkohan se on näin olla, että saa tavaran kiertämään.
Mutta siihen neulehöpsöyteen niin ostin samalta kirpputorilta myös pitkähelmaisen neulemekon, josta kuvia varmastikin pian.---------------

vintage skirt / 2nd hand / Red Cross 2nd hand shop
shirt / Lindex / 2nd hand
jacket / Freaky Nation
hat / Holmström Second Hand
earrings / Aarikka / 2nd hand
silk scarf / 2nd hand
shoes / Andimo
 

5 kommenttia:

 1. Tyylikäs on tuo asu:) Neulevaatteet ne onkin mukavia pidettäviä, eivät tapaa kiristää mistään. Minäkin tänään rahtasin varastosta talvisempaa (tai siis syksyisempää) vaatetta sisälle. Kun rupesi tuntumaan, ettei ole oikein hameita tarpeeksi. Kesäisempiä vein jo aiemmin varastoon. Jään mielenkiinnolla odottelemaan sitä sun neulemekkoa:) Ja muuten, enpä ole unohtanut sitä sun aiemmin laittamaa haastettakaan, en vain ole vielä saanut aikaiseksi, mutta tosi aikomus siihen on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt siihen haasteeseen on vastaus saatu aikaan:) Se on tässä: http://vaaranlaella.blogspot.fi/2017/09/aikuisten-ystavakirja-kaisun-haaste.html

   Poista
  2. Aikaa se otti minullakin, että sain haasteeseen vastattua. Kävin lukemassa vastauksesi. Ihana kuvitus, yli helluunen kuva sinusta ja miehestäsi <3

   Poista
 2. Kaunis asu, vaalea hame tuo ihanasti pehmeyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame on juuri niin pehmeä, miltä näyttääkin =)

   Poista