tiistai 26. syyskuuta 2017

Vähän väsynyt ruuhkavuosiäiti


Lievästi voin sanoa väsyn painaneen viime aikoina. Vielä kymmenen vuotta sitten en todellakaan olisi ymmärtänyt, mitä tarkoittaa elämän ruuhkavuodet. Mutta nyt käsite on kirkastunut. Se tarkoittaa sitä, että olet menossa/tulossa/tekemässä jotain keskimäärin 14 tuntia päivässä.

Otimme perheen kesken käyttöön puhelimiimme kalenterisovelluksen, johon kukin merkkaa menonsa. Jännä juttu, että kuukautta/paria eteenpäin kalenteri näyttää aina melko tyhjältä, mutta pikkuhiljaa se aina täyttyy niin, että menottomia päiviä ei juurikaan ole.

Vaikka meillä on kalenteri käytössä, muistuttelemme silti toisillemme seuraavan päivän jutuista whatsuppissa, tekstiviesteillä tai ihan vanhanaikaisesti sanomalla. Ei siis riitä että on kalenteri, vaan tarvitaan vielä backuppia.

Vaan sattui sitten viime perjantaina kuitenkin niin, että kun olin ajanut tunnin päähän kotoa katsastamaan autoamme, puhelimeni soi. "Kosmetologi" vilkkuu näytöllä. Siinä samassa tajusin, että olin tyystin unohtanut kosmetologin aikani. Eipä siinä auttanut kuin pyydellä anteeksi. 

Että aina ei edes auta, että on kalenteri. Vaan olisi pitänyt vielä laittaa tapahtumalle muistutus edelliseksi illaksi.

Tälle päivälle kalenterissamme on kolme merkintää. Huomisella taitaa olla yksi, mutta toinen pitää muistaa ilman kalenteria. Torstaina oli muistaakseni ainakin neljä ja perjantaina ainakin kolme tapahtumaa. Viikonloppukin ollaan menossa. 

Lisäksi tarvitaan aikatauluttamisen taito, lapsenvahteja ja koiranpissattajia, ravitsevan päivällisen valmistamista sekä varustehuoltoa. On hukassa olevia tavaroita. Reissuvihkoja ja Wilma-viestejä. Harrastusten whatsupp-rinkejä ja sähköposteja. Loputon määrä viestejä, joihin ottaa kantaa. Unohtamatta myöhästyneitä kirjastonkirjoja...
 
Mites teillä?

 

2 kommenttia:

 1. Huhhuijaa. Minulla on vaikeuksia pitää ihan vain omaa elämääni suitsissa, ja mulla sentään on vain mies ja karvaiset kissalapset. :D No, oma yritys toki työllistää: koko ajan on vähintäänkin joku maili tai puhelinsoitto, joka pitäisi saada aikaiseksi kirjanpitäjälle tai pankkiin tai verottajan suuntaan... Kun yhden saa alta pois, listaan pukkaa joku uusi asia. No, mutta. Silti vähän eri kaliiberia nämä meikäläisen "kiireet" verrattuna lapsiperhearkeen... :) Jaksamista sinne, ja hei, ainakin sä näytät tosi hyvältä! Kiva tukka ja ihanan syksyinen asu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on jännä juttu, että vaikka välillä väsyttää, niin on se kuitenkin hienoa että lapset harrastaa. Lisäksi kentän laidalla on hauskoja tyyppejä, ja tutustuu uusiin ihmisiin. Mulla on sitten tämä blogi ja kaappillinen ihania vaatteita, joiden maailmaan sukeltaa. Pitää olla jotain ihan omaakin.

   Onneksi tukka on hyvin, niin kaikki on hyvin =)

   Poista