perjantai 8. syyskuuta 2017

Farkut trasselilaatikosta
Eikö olekin aika mahtava väri näissä farkuissa? Farkut ovat mieheni vanhat. Hän muisteli ostaneensa ne joskus Lahdesta ja siitä on jo vuosia, yli vuosikymmen. 

Kaivoin farkut meidän ulkorakennuksesta laatikosta, jonne viemme puuvillavaatteita, jotka eivät täytä enää hyväntekeväisyys-vaatimusta eli onko vaate niin hyvässä kunnossa, että voisit antaa sen ystävälle

Miksi laatikossa on puuvillaisia vaatteita niin siksi, että ne toimivat hyvin trasselina autotallihommissa.


Farkuissa on varmastikin ollut joku lievä kulutuspesu jo ostohetkellä, mutta lisää tätä käytetyn näköä tuo se, että housuja on, no, käytetty ja paljon. Puvilla on pehmentynyt käyttäjäystävälliseksi ja kankaan väri on sopivasti haalistunut lukuisissa konepesuissa.

Olen aikaisemminkin kertonut, että olen jo aika nuoresta asti lainaillut vaatteita ja asusteita perheenjäsenteni kaapeilta. Vähän aikaa sitten muistin, että se oli jo ala-asteella noin viidennellä luokalla kun vaihdoin koulureppuni isän kovapintaiseen työsalkkuun ja pakkasin siihen koulukirjani ja kynäkoteloni.


------
jeans / Wrangler / my husband's very old jeans
vintage cardigan / Yesterday Once More
bag and shirt / 2nd hand
shoes / Converse
earrings / Red Cross second hand store
 

4 kommenttia:

 1. Hyvin sopii nuo farkut sulle. Monet nykyajan "farkuista" on lähempänä jotain trikoovaatetta, kuin farkkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuvatkin harvinaisen hyvin.
   Polyesteri ja elastaani puuvillan seassa tekee nykyfarkuista trikoovaatteen tuntuisia ja sen seurauksena skinnyfarkuista mukavia käyttää. Kiva on, että nykytrendi suosii skinnyn lisäksi tällä hetkellä myös esimerkiksi 90-luvun Leviksiä.

   Poista