torstai 31. elokuuta 2017

Kolme kultaista raitaa


Tiedättekö ne Adidaksen verkkatakit, joita saa monelle kuosilla: ruusuilla,etnisillä kuvioilla ja eläinkuoseilla. Minä rakastan niitä. Olikohan se ensimmäinen markkinoille tullut kuosi Rita Oran ruusut.  Oijoi.

Mutta vaikka kuinka takeista tykkään, en ole malttanut sellaista itselleni hankkia.


Jotain korvaavaa löysin pari viikko sitten kirpparilta, kun bongasin tämän Adidaksen kultaisen mallin. En takkia ihan ilman saanut, mutta alle kympillä kuitenkin.

Olen viihtynyt takissa tosi hyvin, sekä kotona että riennoissa. En kauheasti tykkää lyhyistä yläosista, jolloin selkään käy viima. Tämän ongelman olen kiertänyt käyttämällä takin alla pitkää toppia, jonka saa housun vyötärön alle.Myönnettäköön, urheiluvaatteet ovat heikkouteni. En niitä tosin osta kuin tarpeeseen, mutta oloni on urheilukaupassa sama kuin perjantaina irtokarkkihyllyllä. Voisin ottaa joka lajia yhden.


--------

My latest 2nd hand find is this Adidas jacket. 
 

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus! Mulla on 3/4 -mittaiset Addun capri-verkkahousut kolmella kultaisella raidalla. Niin ihanat. Ja aivan erityisesti siksi, kun taskut on niin syvät että lenkille mahtuu mukaan kännykkä ja avaimet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot taskut vaatteissa on aina plussaa, etenkin ulkoiluvaatteissa ja takeissa iso huppu =)

      Poista