maanantai 31. heinäkuuta 2017

Terrakotta, oranssi, sininen ja vihreä
Kärhöt ehtivät kukkia varkain. En ole aivan varma, ehdinkö havaita kukintaa juuri lainkaan. Mutta kaunis kärhö on vielä kukinnan jälkeenkin, kukat vain muuntautuvat hapsuttavaan loppukesän asuunsa.Euron hippihame oli heräteostos, jos sellaisista voi kirpparilla puhua. Minulla oli joskus ihan tositosi kauan sitten mustaa, harmaata ja valkoista ruutujen muodossa toistava intianpuuvillahame. Ostin sen Vero Modasta markka-aikaan. Euroaikaan päästyä taisin myydä sen kirpparilla. Olen aina välillä kaivannut vaatetta.

Värimaailmassa minua kiehtoo juuri nyt terrakotta, oranssi, sininen ja vihreä juuri hameen sävyissä. Niin kuin varmaan aiemminkin olen todennut, on aikakausia kun vain tarttuu tiettyyn värimaailmaan. Olin jo aikeissa ostaa näitä samoja värejä olevan villaisen seinäraanunkin, ihan vaan kun värit miellytti. 


--------

shirt / 2nd hand
vintage jacket / Oravaisten verkatehdas
skirt / 2nd hand

4 kommenttia:

 1. Kiva asuyhdistelmä. Tuo pitkä takki sopii erittäin hyvin yhteen hameen kanssa. Ja kuvausympäristö on ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin huomasin hameen ja takin olevan hyvä pari keskenään.
   Omassa puutarhassa ollaan. =)

   Poista
 2. Voi hitsit, miten hienoja kuvia. Näistä huokuu perinteisen englantilaisen puutarhan tunnelma jostain 1920-30-lukujen vaihteesta. Asussasi on ihanat mittasuhteet ja tosi kauniit värit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sama englantilaisen tunnelman tuntu minullakin oli kuvia läpi katsellessani. Jotenkin sattui kuvausillan sääkin olemaan hyvin brittiläinen.

   Poista