sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Se on siinä - täydellisen sininen farkkutakki

Käsieni läpi on kulkenut viimeisen viiden vuoden aikana nelisen farkkutakkia. Miksi niin monta niin siksi, kun en sitten lopulta ole ollutkaan ihan täysin tyytyväinen takin sinisen sävyyn tai se ei ole tuntunut mukavalta käytössä. Mutta nyt luulen, että olen päässyt maaliin ja löytänyt sen just oikean pesun ja sävyn sekä mukavuuden. 


Tämän denimin löysin Holmström Second Handilta. Takin nuorten osaston kokomerkintä 164/170 oli ensin minut säikäyttää, mutta sovituksessa huomasin huoleni turhaksi. Malli on väljää ehkä jotain 90-luvun puolenvälin tyyliä ja vastaa tämän päivän koossa naisten m-kokoa.

Kuluva kesä on ollut minun allergikkokesistäni se kamalin potenssiin sata. Olen niiskuttanut varmastikin sadoittain nenäliinoja ja välillä aivastellut melkein sisuskalut pihalle. Oireilu alkoi joskus toukokuun lopulla ja se on tullut ja mennyt. Juhannuksen aikaan kärsin pari päivää allergian ja flunssan yhteisvaikutuksesta, jonka jälkeen melkein viikko meni oireettomana. Mutta voi poijat kaksi edellistä päivää ovat olleet kamalat. Eikä se niiskuttelu siinä se pahin ole, vaan kun voimat alkaa ehtyä ja päätä särkeä, kun on aikansa niistänyt. Ja tietty se, ettei paljon huvita lähteä minnekään, kun nenä valuu välillä niin, ettei paperia ehdi alle laittaa.

En ole kovin hanakka tarttumaan lääkkeisiin, enkä ole edes mitään virallista lääkärinlausuntoa allergioihin ikinä hakenut. Mutta tämä kesä pistää miettimään, pitäisikö ensi keväänä varautua asiaan pillereiden kanssa.


Onko sinulla ollut siitepölyoireita tänä kesänä ja minkälaisia?-------

After a long searching I finally found the mid blue denim jacket. The youth size 164/170 almost scared me away. But luckily tried the jacket on and it was just my size. Perfect coat for sunny summer days.

-------


cap / State Of Wow
denim jacket / M.O.S / Holmström Second Hand
top / Kaffe / 2nd hand 
pants / b.young / 2nd hand
shoes / Sanuk / 2nd hand
earrings / Aarikka / 2nd hand

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti