maanantai 17. heinäkuuta 2017

Hiukset lyhemmäksi ja kotitakki Oravaisista
Pulisongit lähti, ja jo valmiiksi lyhyestä hiusmallista monta senttiä. Annoin kampaajalle kuta kuinkin vapaat kädet ja sain jälleen leikkauksen, jonka voi sukia moneen malliin. Ehkä eniten kaipasin sitä, että saan nostettua otsahiukset ylös ja nyt se taas onnistuu. Suolasuihke on näppärä mun hiuspehkon muotoilussa. 

Ensi kerraksi jäi ilmaan ajatus vieläkin lyhyemmästä mallista.

// Cut my hair again a bit shorter. My dad said, you look younger with your new hairstyle. =) //Pääsin pari viikkoa sitten penkomaan serkkuni naapurin retro-mummomekkokokoelmaa. Sain ohjeen "ota-mitä-haluat". Mekot harmi kyllä olivat kaikki turhan suuria. Mutta nähdessäni tämän Oravaisten verkatehtaan neulostakin, tiesin heti siitä tulevan lempivaatteeni. Tämä päällä olenkin sitten viipottanut pari viikkoa kaikissa mahdollisissa tapahtumissa, myös viime viikonlopun triathlontapahtumassa (ollen taas silmäänpistävän erilainen juoksutrikoo- ja lenkkariyleisön keskellä).

// I got a change to rummage my cousin's neighbour's vintage-granny-dress collection and find this cool jacket. It's finnish vintage, perhaps from 50-60'. I have worn it now two weeks and every day. It's comfy and nice when the weather in finnish summer shows it's cold side. //LP-soittimeni neula oli mystisesti taittunut. Tunnustusta en ole saanut, mutta viitteitä tekijästä antaa levylautaselle jätetty Aatsipoppaa... No kuitenkin, yritin netistä etsiä varaosaa, mutta täytyy sanoa, että tietämykseni soittimen tekniikasta on niin vähäinen, etten oikein tiennyt, mitä ostaa ja mihin hintaan. 

Ratkaisuksi kysyin lainaan veljen tällä hetkellä käyttämättömänä ollutta älppärisoitinta. Tovin soitinttomuuden jälkeen levylautasella on nyt soinut Suomen sinivalkoisin tähti, Katri-Helena.


// Been listening finnish singer Katri-Helena //


------

vintage jacket // Oravaisten Verkatehdas/finn jersey/design Hannah
dress / Vila / 2nd hand
earrings / Aarikka / 2nd hand
2 kommenttia: