perjantai 14. heinäkuuta 2017

Hamsterin pesä Joroisilla

Minkä ihanan vanhan tavaran putiikin löysinkään Joroisilta. Hamsterin pesä- nimisen putiikin löytymiseen tarvittiin ripaus onnea ja salapoliisin työtä. Kun olen lähdössä vierailemaan uusilla paikkakunnilla, on ykköshakusanani paikkakunnasta, yllätys yllätys, kirppis ja paikkakunta. Hamsterin pesä ei löytynyt suoraan, vaan rompetori.info sivuston kautta.


Kaikki putiikin vaatteet oli hintaluokkaa 5-15 euroa. Pökerryttävän paljon retromekkoja, vintagelaukkuja ja -hattuja. Jameksen priimaluokan farkkurotsin olisi saanut viiteentoista euroon. Tarjolla oli myös kankaita ja ompelutarvikkeita.


Jos asuisin noin 300 kilometriä lähempänä, olisin ostanut tämän kirjoituspöytien helmen kotiini. Mutta sinne se jäi. Nyyh.

Suloisen sinisiä Arabian kahvikuppeja pyörittelin käsissäni kerran ja toisenkin, mutta en edes lähtenyt kysymään hintaa.


Nämä postikortit olivat aitoja 40-lukulaisia, minulle kerrottiin. Vanhan sekatavarakaupan peruja. Euron kappale.


En olisi oikeasti halunnut poistua paikasta. Siellä oli niin ihana olohuonemainen tunnelma ja paikan omistajat herttaisia ja mukavia.


Hamsterin pesällä oli myös kahvila. Että sain varastettua itselleni paikassa vielä hetken, tilasin lounaaksi kahvilan itsevalmistamaa herkullista pitsaa sekä Laitilan limsaa, josta tuli mieleen lapsuus ja Ralli-limsa.


Suosittelen lämpimästi poikkeamaan paikassa. Alla vielä koordinaatit.

Hamsterin Pesä facebookissa KLIK
Motellikuja 1, Joroinen 


------

Visited in lovely 2nd hand boutique called Hamsterin pesä in Joroinen.

------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti