maanantai 12. kesäkuuta 2017

Persikan lumoissa ja takkiaddikti


Olen juuri nyt ihastunut suuresti persikansävyyn. Väriin, jota en ole ikinä käyttänyt.Kaikki alkoi persikanvärisestä silkkipaidasta. Nostin paidan rekiltä mukaani puhtaasti siitä syystä, että se oli silkkiä. Minuuttia myöhemmin olkavarrelleni lepäsi toinenkin persikkainen, tämä kaulusten kaunotar.En tiedä, johtuuko se siitä että kasvoillani on pohjana Kanariansaarilta keväällä haettu päivetys ja siihen lisänä kotoisista puutarhahommista saadut pisamat. Mutta kuin väri sopisikin minulle ihan hyvin.

Vai onko tämä väri sittenkin lohenpunainen?Alkukesä on siitä ihanaa aikaa, että saan käyttööni aika rivin takkeja ja jakkuja. Tämä Ritva Fallan keittovillainen on vuoreton, mutta tiiviin rakenteensa puolesta sopii tuulisempaankin päivään.

Taisin vannoa alkutalvesta, että yhtään takkia en sitten osta, kun nyt jo tilanpuute vaivaa. Jopa vähän tuulettelin, kun sain yhden takin facekirpparilla myytyä. Vaan miten on käynyt. Olen ostanut kröhöm ainakin kolme viisi kuusi (kuka näitä laskee). 

-------
Peach is a colour I have never used. I've always thought it's not my colour. Perhaps it's the spring-sun-made tan on my face or what, but peach seems to fit me ok.

I love early summer cause I can use all my jackets. Half year a go I swore I won't buy any more jackets and what happened? I have bought at least five to six new (2nd hand). Oops.

-------

shirt / Carrie / 2nd hand
jeans / Stocker / 2nd hand
jacket / Ritva Falla / 2nd hand
shoes / OIS / 2nd hand
bracelet / 2nd hand4 kommenttia:

 1. Itse olen ihastellut persikan sävyisi vaatteita muilla monen vuoden ajan ja pari vuotta sitten hankin yhden persikan sävyisen topin omaan vaatekaappiinikin. Noh toppi oli ihan kiva, mutta ei se sitten lopulta sytyttänytkään itseni päällä niin paljoakaan ja käyttökerrat taisivat jäädä pariin kertaan. Nyt sitten myin tämän topin kirpparilla, toivottavasti jollekin toiselle persikan sävy istuu paremmin :).
  Sinun asusi on näissä kuvissa todella kiva ja persikkainen paita sopii kivasti vaaleamman takin kaveriksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun just voisi ajatella, että persikka olisi sun väri, kun olet niin tumma.

   Poista
 2. Ei niitä kannatakaan liikaa laskeskella:) Kaunis pusero, jossa kiva tuo kaulus. Tuollaista väriä meillä tytär on suosinut jo useamman kerran, kun juhlavaatteita on ollu tarvis. Mitä sitä hyvää vaihtamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten ei kai tulisi laskeskeltuakaan, mutta säilytystilat alkaa tosissaan käydä vähiin =)

   Poista