perjantai 23. kesäkuuta 2017

Maailman kaunein seiloripusero


Yhtään en liioittele, kun sanon meinanneeni pyörtyä löytäessäni tämän puseron Seinäjoen Fidan rekiltä. Mikä väri, mikä leikkaus ja mitkä kaulukset! Kirsikkana kakun päälle voi lisätä, että paita on kotimaisen Design Tuotteen mallistoa. Materiaaleina jännittävästi 55% villaa ja 45% polyesteriä.


Suosittelen piipahtamaan Seinäjoen Fidalla. Se oli aikaisemmin aikamoinen hyrskynmyrsky ja tupaten täynnä tavaraa. Mutta nyt paikka on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Myymälätilat ovat avarat ja valoisat. Tuotteet järjestetty osastoittain ja hinnat kohdillaan. Voisin sanoa, että ehkäpä suosikkikirpparini tällä hetkellä.
Kesäkuun alkupuoli on mennyt yhdessä hujauksessa. Oli koulun päättäjäiset, sitten lentopallon Power Cup Vantaalla, jonka jälkeen suuntasimme rippujuhliin Pohjois-Karjalaan. Siinä välissä olen arjen pyörityksen ohessa tehnyt pari juttukeikkaa, kirjoittanut ja seissyt futiskentän laidalla.

Juhannussuunnitelmia meillä on tänä vuonna nolla, mikä on aika ihanaa. Tekee hyvää oleilla pari päivää ilman aikatauluja ja miksei, jos innostuksen puuska iskee niin lähimatkailla extempore.


-----------

The most beautiful shirt in the world.

We have zero plans for Midsummer and it's totally fine cause this month has been quite busy.

-----------bag and Levis jeans / Holmström Second Hand
shirt / Design Tuote
sandals / Rieker
sunglasses / Police

4 kommenttia:

 1. Ihana pusero! E-P:n aikoina kävin välillä kääntymässä Seinäjoen Fidassa, joka oli tosiaan aikaisemmin... mielenkiintoinen. Kauheasti tavaraa sikin sokin, palvelussa olisi ollut toivomisen varaa ja hinnatkin oli minusta aika yläkanttiin. Mutta jee, hienoa, jos siellä on nykyisin parempi meininki - pitää piipahtaa seuraavalla visiitillä S-joelle. :)

  Pitääpä mainita, että jostain ihmeen syystä nyt jonkin aikaa kun klikkaan sun blogiin, niin kuvien alapuolelle tarkoitettu teksti alkaakin ikäänkuin sieltä kuvan oikeasta ylälaidasta ja laskeutuu vertikaalisesti kuvan laitaa pitkin. Yritin fiksailla omia näytön asetuksia, mutta edelleen tekstit on jotenkin vinksallaan. Mobiilissa sun tekstit näkyy kyllä ihan normaalisti. En tiiä onkohan meikäläisen asetuksissa tää vika vai bloggerissa vai missä...

  Ihanaa juhannusta joka tapauksessa! Meillä ei myöskään ole mitään suunnitelmia - jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha Fida oli kyllä aikamoinen, siellä oli luultavasti kaikki tavara mitä vuosien aikana kertynyt :) Nyt paikka on tosi kiva ja viihtyisä.

   Pitääpä tarkistaa blogin asetukset. Olin aikeissa tehdä blogin leveyksiin muutoksia, mutta meni niin hankalaksi, että ainakin yritin palauttaa alkup. asetukset. Jotain varmaan ylimääräistä sitten jäi.

   Hyvää juhannusta! :)

   Poista
 2. Tuo on tosiaan kaunis pusero. Tykkään noista hihojen rypytyksistä kauluksen lisäksi. Mielestäni tuo pusero pääsee ylläsi oikeuksiinsa, kun sulla on lyhyet hiukset, niin ei kaunis kauluskaan häviä hiusten alle. Ja farkujen kanssa pusero on sopiva pari. Jännä materiaali, kun siinä on villaa vieläpä noinkin iso osuus. Kivat muuten nämä blogisi metsäiset kuvat:) Hyvät juhannuksenjatkot sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, hihojen rypytykset ovat viehättävät.

   Kiitos, otan kuvat tässä ihan pihapiirissa ja sen lähellä. Asumme metsien ja peltojen ympäröimänä =)

   Poista