perjantai 26. toukokuuta 2017

Tänä kesänä kuljen paitapuseroissa

ja Siivouspäivän menovinkit.
jeans / H&M / 2nd hand // blouse / Part Two / 2nd hand // bracelet / 2nd hand // shoes / Converse

Ihanaa miten aurinko on hellinyt meitä tällä viikolla. On ollut mukava kaivaa kaapista ylle jotain kesäisempää. Pukeutumistyylissäni vaikuttaa tällä hetkellä vahvasti paitapuserot ja farkut. Mekot ja hameet ovat jääneet käytössä vähemmälle.

Erityisesti olen tykästynyt tänä keväänä valkoisiin ja vaalean kermansävyisiin paitapuseroihin. Yks kaks yllättäen viime kirppiskäynnilläni mukaani tarttui kaksi persikkaista paitaa. En ole varmaan ikinä käyttänyt persikanvärisiä vaatteita.

Jos jotain on hakusessa niin korkeavyötäröiset herrainhousut. Voisin myös ajatella hankkivani jonkun värikkään housuparin ruuduilla tai ruusuilla.
Huomenna Suomi taas siivoaa ja vietetään Siivouspäivää. Itse ajattelin tänä vuonna siivota toisten nurkkia ja suuntaan huomenna aamulla Seinäjoelle ja Holmström Second Handin siivouspäivään. Ehkä löydän sieltä the kesäbyysat.

Retroherkkuja halajaville toinen kiinnostava myyntipiste löytyy Vaasasta, kun Yesterday Once More pitää varaston tyhjennyspäivän Vaasan kasarmilla.


Linkit tapahtumiin:
Siivouspäivä (täältä löydät myyntipaikkojen osoitteita kautta Suomen)
Holmström Second Hand
Yesterday Once More


Jos olet aikeissa pistää oman myyntipisteen jonnekin päin Suomea, niin vinkkaa ihmeessä tämän postauksen kommenttiosioon.


-------------------------

Spring, or is it already a summer, is finally here. It's superb to hang out in lighter clothes. Especially I like white or natural colour blouses with linen.

It's Cleaning Day tomorrow CLICK (in english)

-------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti