maanantai 15. toukokuuta 2017

Talvipukeutumisesta askel keväisempään
Kaksi kerrosta silkkiä ja siihen päälle kerros villaa, niin jo melkein pärjäsi eräänä aurinkoisena mutta tuulisena päivänä viime viikolla. 

Tämä Holmströmiltä ostamani silkki-sekoitepoolo on osoittanut oivaksi hankinnaksi. Olen käyttänyt sitä valehtelematta joka viikko ja koko talven. Useimmiten se on toimittanut aluspaidan virkaa, mutta aina silloin tällöin päässyt esillekin.

Olkoonkin kylmä, mutta minä aion nyt pestä ja tuulettaa talvivaatteet kesäsäilöön. Suosin sitten vaikka kerrospukeutumista, että pärjään. Hyvänen aika, onhan jo toukokuun puoliväli.

----------

It really is a time to carry winter clothes out and spring/summer in. Even though it means dressing layers over layers to survive in this heck of cold spring.

---------jacket and silk turtleneck / Holmström Second Hand
silk top (under) / 2nd hand
jeans / Vero Moda / 2nd hand
belt / 2nd hand
shoes / Andiamo

4 kommenttia:

 1. Kaunis asu. Juu olin eilen illalla ulkona pitkä talvitakki ja pipo päässä...heh, ei tosiaan uskoisi toukokuuksi. Mutta nyt kyllä pesen sen "palttoon" kaappiin, kesä alkaa nyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä pesin kans pois talvitakin, jota käytän kotona ja pihahommissa, mutta tänään jouduin sitten pukemaan kevättakin alle ylimääräisen villapaidan.. X)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista