torstai 18. toukokuuta 2017

Liehukehihainen hippimekko


Minulla on yläkomero ja siellä iso laatikko, jonne olen säilönyt sopivaa vintagekirppistapahtumaa odottamaan aiheeseen sopivia vaatteita. Pari viikkoa sitten osallistuin Kuntsi Vintageen Vaasassa (joka oli muuten aivan mahtava tapahtuma - kiva tunnelma, ihmisiä, argentiinalaista tangoa ja vastapaistetun pullan tuoksua). 

Tapahtumaa varten nostin vaatelaatikkoni komerosta ja aloin käydä läpi sen sisältöä. Suuri osa säilömistäni vaatteista pääsi Kuntsille, mutta sitten siellä oli tämä hipahtava mekko. Muistin kyllä mekon, mutta olin elänyt siinä uskossa, että se on minulle liian pieni. 

Päätin kuitenkin vielä sovittaa. Ei se ollut pieni, mutta yläosastaan aavistuksen liian lyhyt. En silti malttanut laittaa mekkoa myyntiin vaan annoin sille mahdollisuuden. Kuljin äitienpäivän mekossa ja vielä seuraavankin. 

Taidan pitää sen.

Olen aina vältellyt liehukehihoja, kun olen ajatellut etteivät ne sovi minulle ja toiseksi en ole pitänyt ajatuksesta, että hihat sotkeentuvat neuletakin alla. Tästä syystä olen täysin sivuuttanut esimerkiksi Ivana Helsingin mekot, joissa usein on isot hihat. Mutta liehukehihathan oli ihan jees puettuna neuletakinkin alle. Taas yksi uusi vaatemalli ulottuvillani - ja Ivana Helsingin mekot KLIK.


Kuuntelen: King Crimson


5 kommenttia:

 1. Jännä mekko:) Joskus se tosiaan menee noin. On päättänyt jo pistää jonkun vaatteen pois, mutta sovitus vielä kerran ja vaate tuntuukin kivalta. Monet menneitten vuosikymmenten vaatteet on paljon kiinnostavampia kuin nykyisin kaupoissa olevat. Tosin ei siitäkään voi mitään sääntöä tehdä. Totesin muutama päivä sitten, kun näin Kappahlilla punaisen mekon, jonkatyylinen minulla oli joskus 80-luvulla. Mieli teki ostaa, mutta jätin sinne kumminkin.

  VastaaPoista
 2. Äh, minunhan piti vielä kehaista, että on upeassa ympäristössä otettu nuo kuvatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämäkin metsikkö sijaitsee lenkkipolkuni varrella.

   Poista
 3. Olis ollu kiva jos tapahtumista hihkuis etukäteen eikä vaan ohimennen jälkikäteen. Täällä rannallaolevas tuppukyläs ikänä tapahdu mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts. Taisin mainostaa tapahtumaa blogini facebook-sivulla ja instagramissa. Ensi kerralla sitten blogissakin.

   Poista