perjantai 12. toukokuuta 2017

Aikuisten ystäväkirja

Laura haastoi minut jo tovi sitten täyttämään ystäväkirjaa.


Kuvituskuviksi kaivoin palan reilu kolmevuotista blogihistoriaani.

Haastan ystäväkirjaa täyttämään Jonnan ja Metsäntytön.Nimeni on Kaisu

Jotkut tosin kutsuvat minua äidiksi

Olen syntynyt vuonna 197?, joten olen siis mielestäni ikuisesti 25

Lapsuuskotini langallinen numero: pelittää edelleen ja sen loppu on 162Pienenä olin varma, että minusta tulee.. en muista, että olisin pienenä haaveillut mitä minusta tulee isona


Mutta isona minusta tulikin shiatsuinsinööri

Täydellinen puoliso on luotettava, kannustava ja turvallinen.Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen siivoaisin varmaan ne ylimääräisetkin tunnit.

Harrastan nyt koiran kanssa ulkoilua, blogin kirjoittamista, lukemista, puutarhahommia, kirppareita, villivihanneksia, uusien kasvisruokareseptien testailua.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifysta En oikeastaan käytä alkoholia ja spotifykin on tauolla. Mutta noin muuten taidan lukea kirjaa perjantai-iltanakin.Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa) porkkana-kurpitsa-sipuli-siankärsämöpaistos

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun joku lähelläni itkee.

Lapsuuteni lempilelu taisi olla pehmolelut.Lempilelu nykyään kait se on älypuhelin..

Salainen paheeni suklaapatukat ruokaostoksilla käydessäni, yleensä Snickers.

Eikun se ihan oikea paheeni: asioiden siirtäminen huomiseen.Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Asioilla on tapana järjestyä.8 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea tätä ja sulla on tässä mainiot kuvat:) Ja kiitos haasteesta myös. Ekaksi ajattelin, että olenkin jo tälläisen tehnyt (http://vaaranlaella.blogspot.fi/2017/04/bloggarin-ystavakirja.html)
  mutta kysymyksissä olikin vähän eroa, joten katsotaan, jos vaikka toteuttaisin tämänkin version:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskoja nuo vanhat kuvat, etenkin tuo missä seisot niityllä - ihana kesän tunnelma. Hitsit, että oletkin muuten eri näköinen pitkähiuksisena! Kiva postaus kaikin puolin. :)

   (Vähän tuossa sähläsin kommentoinnin kanssa, joten jos tää tulee tuplana, tai jos tulee joku vajavainen, keskeneräinen kommentti, niin pistä se pois.)

   Poista
  2. Metsäntyttö: Olen miettinyt viime päivinä tätä some-maailmaa ja sen kuvavirtaa. Se mitä tänään julkaistaan, ei kukaan enää muista huomenna. Siksi kaivelin vanhoja kuvia omaksi ja lukijoiden huvitukseksi ja kuvitukseksi. =)

   Palava rakkaus: Kuvia katsellessa vähän tuli haiku pitkän tukan perään. Etenkin kun parissa postauksessa olin nostanut palmikot kruunuksi (Heidi braids).

   Poista
 2. Kiva, kun otit haasteen vastaan :).

  VastaaPoista
 3. Hei! Tässä se vihdoin on:
  http://vaaranlaella.blogspot.fi/2017/09/aikuisten-ystavakirja-kaisun-haaste.html
  Mikäs kun hidas hämäläinen on...niin kestihän se:)

  VastaaPoista