keskiviikko 31. toukokuuta 2017

4H-elämysmaailma Ylistarossa

Postaus ja lippuarvonta (edit arvonta on päättynyt) on tehty blogiyhteistyönä 4H-elämysmaailman kanssa.


Lähelle on usein kauhean pitkä matka vai mitä? Lomareissuja suunnittelee helposti satojen kilometrien päähän ja lähikohteille ei muka sitten enää riitäkään aikaa. 

4H-elämysmaailma Ylistarossa on houkutellut tienvarsimainoksillaan jo useampana vuotena. Nyt vihdoin kesän kynnyksellä pääsimme vierailemaan kohteessa. 

Reilu puoli tuntia autossa ja olimme perillä.Elämysmaailmassa varmasti suosituimpia ovat kotieläimet mm. hevoset, vuohet, lampaat ja kanit, joita pääsee hellimään. Minä ihastuin possuihin, jotka kävivät kerjäämässä rapsutuksia aidanraosta. Huvittavaa oli myös seurata possuparin villiä telmimistä. Seuralaisenani toiminut tyttäreni taas olisi viihtynyt pidempäänkin kana- ja kukkotarhalla.

Peliladosta voit noutaa vaikka mölkkypelin ja pistää pystyyn perheenjäsenten välisen turnauksen. Entä kuka on perheen puujalkakävelyn mestari? 


Museohalllista taas löytyy laaja kattaus maatalouden historiaa - traktoreita ja hevostyökoneita.


Elämysmaailman kaunis maalaismiljöö tarjoaa hyvät mahdollisuudet viihtyä vaikka koko päivän. Elämysmaailman omasta kioskista voi ostaa välipalaa, mutta voit pakata kotoa myös omat eväät. Omien makkaroidenkin grillaus onnistuu alueella sijaitsevissa kahdessa grillikatoksessa.

4H-elämysmaailma oli mukava ja viihtyisä paikka, jossa puolitoista tuntia vierähti kuin hetkessä. Erityisesti kiinnitin huomiota eläimien viihtyvyyteen ja hyvinvointiin, johon todella oli panostettu. Eläimillä oli laajat aitaukset ja mahdollisuus vetäytyä halutessaan sisätiloihin.


--------------------

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kaksi (2) lippua 4H-elämysmaailmaan. Voit osallistua lippuarvontaan jättämällä viestin osallistumisesta sekä sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttiosioon. 

Viimeinen päivä osallistua arvontaan on maanantaina 5.6.2017.
 

Lisätietoja 4H-elämysmaailmasta löydät heidän kotisivulta KLIK


 

10 kommenttia:

 1. Ihana paikka! Tänä kesänä ehdottomasti taas retki tänne suunnitelmissa. Täällä viihtyy niin pienet kuin isommatkin!:)
  krista.kervinen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. On kesäretki suunnitteilla lapsenlapsen kanssa. Tykätään molemmat niin eläimistä, maalaismaisemista ja yhteisistä retkistä ❤
  johanna.vironen67@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Lasten kanssa olen tulossa Ylistaroon osan lomastani viettämään. Mukava olisi täälläkin käydä :)
  marja.malkamaki@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 4. juurikin näin, monena kesänä on tuala pitäny käydä mutta niin on vaan jääny, no josko tänä kesänä 😊 anne.yliharsila@ gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa, tämä olisikin ihan uusi lomareissun suunta.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Laitanpa minäkin osallistumiseni tähän. Jos vaikka sopivasti länsirannikon reissuun voisi mahdollisen arpaonnen yhdistää:) tupuhaasi@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ollaan käyty elämysmaailmassa jouluvaelluksella ja tyttö 4-vuotta tykkäsi kovasti, tarkoitus olisi mennä nyt kesälläkin käymään joten liput olisi kiva ylläri �� anzsku@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ei olla käyty ikinä vaikka puhe on ollut, jos nyt innostuisi ensi kertaa :) heini.rajaniemi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Mukana ollaan!

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tuo paikka voisi sanoa, että mummolan naapurissa, eikä oo saatu aikaiseksi siellä käytyä. Ehkä tänä kesänä 😊 eevamaija.laasanen at gmail.com

  VastaaPoista