keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Pallopaita ja uudet arskat


Olen tainnut ylittää pukeutumisessani pisteen, jossa ei ole enää rumia tai hienoja vaatteita, vaan kaikissa on potentiaalia. Tämän paidan sain serkultani.

Kun näin paidan ensimmäisen kerran, olin ihastuneen häkeltynyt ja yhtä lailla hämilläni. Niin hieno kuosi ja niin kasari malli, että nounounou. Paita kuitenkin jäi kaappiini enkä tällä kertaa odottanut kuukausia tai vuosia paitaan totutellakseni, vaan pesin sen ja vedin ylleni. 

Pallot ovat kyllä omaankin silmääni sen verran räväkät, että muu vaatetus paidan ympärillä saa olla sitten simppeliä. Musta neule vie palloista niiden kirkkaimman terän.
Uudet aurinkolasit ovat olleet ostoslistallani jo useamman vuoden. Edelliset olivat paksut muovisankaiset, jotka eivät optikon säätöyrityksistä huolimatta ikinä taipuneet sellaisiksi, että niitä olisi pystynyt käyttämään. Ne valuivat nenältä, etenkin kesällä ja kuumalla. Sangat taas puristivat kipeästi korvien takana. 

Pitkään silti sinnittelin vanhoilla arskoilla, useamman kesän ja pari ulkomaanmatkaakin. Tänä keväänä kuitenkin tuli mitta täyteen ja hankin uudet lasit. Kriteerinä oli, että laseissa on nenätyynyt ja mielessäni siinsi muovikehysten sijaan metalliset. Tyylillisesti hain ja sain ripauksen retroa. Liukuvärjätyt linssit oli ihan must näihin pokiin. Kassalla huomasimme optikon kanssa, että kehykset olivat itseasiassa miesten mallistoa.

---------------------------

Retro shirt with yellow dots, threat or opportunity? 
Bought new sunglasses. They are actually from men's collection.


---------------------------

knit / Arela
jeans / H&M / 2nd hand
shirt / Pallopaita Oy / 2nd hand
ring / 2nd hand
earrings / Aarikka / 2nd hand
shoes / Andiamo
hat / Holmström Second Hand
sunglasses / Police

6 kommenttia:

 1. Juuri noin tuo paita sopii hyvin. Minua hykerrytti tuossa tekstissäsi tuo, kun kerroit, että tällä kertaa et totutellut vaatteeseen kuukausia tai vuosia... Sitä pitkään totuttelemista minullakin joihinkin vaatteisiin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin vetää paidan ylleni eka kerran kun lähdin Tuppereille. Paidasta tuli sellainen tilaisuuteen sopiva kotirouvafiilis X)

   Poista
 2. Kiva kokonaisuus :). Pallopaita näyttää kivalta muuten simppelin asun ympärillä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin neuletakki vähän rauhoittaa, ettei pallot tule ihan silmille. =)

   Poista