perjantai 14. huhtikuuta 2017

Kukonaskelia bootcutit jaloissa
-Haluatko farkut, kysyi työkaveri eräänä lumisena aamuna työpaikan parkkipaikalla, kun satuimme saapumaan samaan aikaan töihin.
-Joo voin ottaa ja sovittaa, vastasin.
 


Farkut ja mitkä tahansa housut ovat olleet minulle aina ongelmallisia yläosan istuvuuden kanssa ja tietty pituuden. Mutta tämä pari istui yllättäen tosi hyvin ja tuntui mukavalta käyttää.

Värikin on täydellisen tummasininen. En niin kauheasti välitä kulutetuista malleista (revityt tosin kiinnostaa). 

Entä sitten bootcut-malli? 2000-luvun vaihteessa bootcut oli se ainoa malli. Sen jälkeen tuli kapeat ja pillit, joihin itsekin muutaman vuoden asiaa sulateltuani sujahdin. Nyt tämä malli tuntuu taas raikkaalta vaihtoehdolta. 

Oikein sopiva pari farkkuja vaatekaapin peruskiveksi.
 

Lindexin jakku on euron kirppislöytö. Jaksan aina vaan riemuita siitä, että näen potentiaalia vuosikymmenten takaisissa vaatteissa, joita saa kirpparilta pikkurahalla. Samalla kerralla kun ostin jakun, löysin parilla eurolla Benettonin villaisen liivin (jonka rinnassa komeilee iso B).

Jakun merkki kuuluu virallisesti Lindex Collection for woman, valkoinen teksti mustalla pohjalla. Sijoittaisin vaatteen 90-luvulle. 

Jäin pohtimaan, milloin Lindex on rantautunut Suomeen? Wikipedia kertoo yrityksen tulleen Suomen markkinoille jo 80-luvulla. Koska itse olisin asioinut ensi kertaa Lindexillä niin veikkaisin 90-luvun puoliväliä ja Vaasaa. Muistaako joku paremmin ketjun saapumista Vaasaan? Muuten Lindexin historia ulottuu aina 50-luvulle ja Ruotsiin.

Lindex on ehkä ollut vaateketjuista minulle aina se ykkönen, jossa olen asioinut ja nykyisin melko lailla vierailemistani vaatekaupoista se ainoa. Se että ostaisin jotain niin se on sitten eri juttu =D


--------

Found this beatiful jacket from fleamarket for one euro. Label is Lindex Collection for women. I think the jacket is from 90's. Jeans I got from my friend. Bootcut-model is quite fresh after long period of skinny jeans, or what you think?hat / Fredrikson / Holmström Second Hand
boots / Vagabond
jacket, top, jeans / 2nd hand 
doggy / Monty the old irishsetter 
 

2 kommenttia:

  1. Oli kaverillasi myös silmää, kun osasi arvella, että sulle farkut kävisi. Nuohan on juuri sopivat. Farkkujen osto on vaikeaa... Mulla on tätänykyä yhdet, mutta toisetkin olisi hyvä olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikeaa joo, pitäisi melkein saada koekäyttää kotona päivän verran, että tietäisi onko pari hyvä.

      Poista