keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Väriterapiaa ja uudet bootsit


Väriäväriä! Sitä olen kaivannut ja kaivanut (ah, suomenkieli) kaapistani. Kaikki väripaletin värit kerralla ylle. Saatan väittää, ettei pitkä pimeä talvi vaikuta mieleeni, mutta ehkä kuitenkin pikkiriikkisen se vaikuttaa. Viimeistään sen hoksaa niinä aurinkoisina päivinä, kun huomaa jaksavansa paljon enemmän kuin harmaina. Aika usein saan suursiivouspuuskan juuri aurinkoisina päivinä. Silloin kannan ulos matot ja petivaatteet, pyyhin pölyt (ja vaihdan sohvan paikkaa..).

// After a long winter I need colours.



Lasten lumikakkutehdas

// Kids' snowcake factory



Jo melkein viisi talvea palvelleet Sievin työkenkäni hajosivat ja vesi tuli sisään. Vaan olivat ne tehneetkin täyden työn palvellen syksystä kevääseen säässä kuin säässä. Olin ehtinyt tilaamaan nämä Pomarin kengät juuri pari päivää ennen kenkien hajoamista. En ollut ajatellut näitä työ/arki/kävelykengiksi, kuten Sievini palvelivat. Mutta koska en tahtonut kenkiä palauttaakaan ostaakseni uudet-samanlaiset-kuin-vanhat-työkenkäni, kokeilen pärjätä näillä tämän talven. Katson sitten ensi syksynä Sievi-tilanteen uudelleen.

// My new working/walking/everyday shoes from finnish brand Pomar.






En tykkää kertoa asioista kauheasti etukäteen, varsinkaan sellaisista paljon jännittävistä niin kuin siitä, että olen tehnyt viimeiset reilu kolme viikkoa töitä toimittajana paikallislehtemme toimituksessa.

Aika on mennyt kuin siivillä. Sijaisuuteni kestää neljä viikkoa, ajasta jäljellä siis enää rippeet. Aika on ollut opettavaista monessa suhteessa. On ollut hieno päästä seuraamaan toimituksen arkea ja nähdä kuinka lehti syntyy. Olen oppinut myös itsestäni, rajoistani ja rajojen rikkomisesta, sekä ehkä pikkuisen päässyt jäätävästä jännityksestä keikoille lähtiessä. =)
  
// I've done a short four week period on our local paper as a reporter. I have learn a lot about making a paper and also from myself as a human and writer.


----------


jeans, shirt and beanie / Holmström Second Hand
scarf and earrings / thrifted
corduroy jacket <3 / Vero Moda / thrifted
boots / Pomar

4 kommenttia:

 1. Kyllä se piristää kun on väriä. Kai se on sellaista auringonkorviketta:)

  VastaaPoista
 2. Mä olen kävellyt koko talven Pomarin kengissä, niissä huopaisissa, ja olen vakuuttunut että seuraavatkin talvikenkäni ovat sieltä, niin hyvät ne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vakuutuin heti, kun avasin kenkälaatikon. Nyt on käsissä laadukkaat kengät! Merkillä oli monta itseäni kiinnostavaa talvimallia. Kutkuttelemaan jäi myös merkin tennarit -> kesä tulee =)

   Poista