maanantai 6. maaliskuuta 2017

Leijonanharja ja maailman upein jakku
Olisi taas aika, kun tarttis teherä hiuksille jotain. Mielestäni kampaamon lattialle jäi viime kerralla aikamoinen keko hiuksia ja nyt ihmettelen, miten tätä voi taas olla näin paljon. 

Ihmetellessäni asiaa tein samalla päätöksen, että seuraavalla kampaamokäynnillä leikkaan hiukset lyhyeksi. Niin lyhyeksi kuin kampaaja haluaa. Annan vapaat kädet, suljen silmäni ja katsotaan mitä tuleman pitää.

// I truly need a haircut. Planning to cut even shorter style.

Holmströmiltä ostamani jakku pääsi vihdoin käyttöön. Puen ehkä kaiken kaikkiaan keskivertoa värikkäämmin (ja omituisemmin), mutta tämä jakku vaati nyt hetken pidempään pureskelua ja totuttelua juuri näyttävyytensä takia.

Mutta on se upea, kun sen nyt viimein puin ylleni, kerta kaikkiaan.

Jakun kangas on kudottu ja todella jämäkkää sekä vahvaa. Voisi olla vaikka huonekalukangasta. Varmasti ainakin osittain villaa. Mitään merkkiä siitä että vaate olisi kaupasta ostettu ei löydy. Olisi jännittävä tietää jakun historiaa.


// The jacket is a real treasure. Fabric is weaved and I think includes wool, if isn't 100% wool? It also seems home made.


-----

jacket and jeans / Holmström Second Hand
shirt / Marimekko / thrifted
bracelet / inherited
earrings / Aarikka? / thrifted

4 kommenttia:

 1. Sun leijonanharja on ihan mahtava, ihanan paksun näköinen vähän pidempänäkin, mutta sulle kyllä varmasti sopii ihan lyhytkin. Mä yritän kasvattaa omia hiuksiani, mutta aikamoista taistelua tämä on... :)

  Ja hei, hassu yhteensattuma: mulla on toi sama jakku, mutta punamustana ja erilaisella kuviolla. Ihan sama malli muuten. Munkaan versiossa ei ole mitään lappuja eikä merkintöjä, mutta olen nähnyt kirpparilla tällaisen myös sinimustana, ja muistaakseni siinä oli joku Made in Mexico-lappu, jos en ihan väärin muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kyllä, mutta ei yhtään yllättävää että omistat saman jakun. Sulla ja mulla on selkeesti samanlainen silmä katsella juttuja kirppareilta =)

   Poista
 2. Voi hiuskateus! Perussuomalaisella (enkä nyt viittaa politiikkaan) hiirenhäntähiuksella varustettuna voin vain haaveilla leijonanharjasta. Tuohon tukkaan sopii varmasti malli jos toinenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat kommervenkkinsä tämänkin kanssa. Hiuslaatu on ittepäänen ja jos se päättää sojottaa johonkin suuntaan niin ei auta mikään. On vain taivuttava ja todettava, että tällänen tukka tänään. Rokkiasenne helpottaa myös silloin kummasti tai pipo. X)

   Poista